Κορυφαίες αποδόσεις στο νορβηγικό πρωτάθλημα από την εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, στρέφει σήμερα το βλέμμα της προς τη Νορβηγία και το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της και προσφέρει μια σειρά από επιλογές στοιχηματισμού στον αγώνα ανάμεσα σε Σάρπσμποργκ και Στάμπαεκ. Από τις επιλογές αυτές, όμως, τρεις καταφέρνουν να ξεχωρίσουν, χάρη στη σημερινή προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία έχει ως αποτέλεσμα οι τρεις αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 Σάρπσμποργκ-Στάμπαεκ να έχουν αυξηθεί ελαφρώς και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Η προσφορά, όχι μόνο υπόσχεται αυξημένα κέρδη χωρίς επιπλέον ρίσκο, αλλά ζητά και ελάχιστα ανταλλάγματα, με αποτέλεσμα να αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες των παιχτών του στοιχήματος και των μελών της Goalbet, τα οποία μπορούν να την εκμεταλλεύονται σε καθημερινή σχεδόν βάση.

 

Περισσότερα κέρδη για τα κατάλληλα στοιχήματα

Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της προσφοράς της 0% γκανιότας είναι το γεγονός ότι, για να μπορέσουν να την εκμεταλλευτούν οι παίχτες, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Σήμερα, λοιπόν, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Σάρπσμποργκ και Στάμπαεκ και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν κέρδη ανάλογα των τριών αυξημένων αποδόσεων που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Goalbet.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του νορβηγικού πρωταθλήματος έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά: 1.69 για νίκη της Σάρπσμποργκ, 4.24 για ισοπαλία και 5.75 για νίκη της Στάμπαεκ. Οι αποδόσεις αυτές της Goalbet ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, αφού έχουν αυξηθεί και δεν επηρεάζονται από την καθιερωμένη προμήθεια που οι παίχτες γνωρίζουν ως γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία