Σεντ Ετιέν – Μονακό με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι προσφορές** αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στη νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet και, πλησιάζοντας στο τέλος της εβδομάδας, με τους αγώνες ποδοσφαίρου να είναι περισσότεροι, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν μία ακόμη. Πρόκειται για την καθιερωμένη προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία και σήμερα έχει ενεργοποιηθεί στην αγορά του 1Χ2 ενός επιλεγμένου αγώνα ποδοσφαίρου.

Ο αγώνας αυτός είναι η αναμέτρηση της Σεντ Ετιέν με τη Μονακό, στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1. Ο αγώνας ξεκινά στις 21:45 και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Η προσφορά** της Novibet

Η ουσία της σημερινής προσφοράς** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet είναι ότι αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονακό. Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* (επομένως και μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα), με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται να μειώσει τις αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία. Έτσι, αυτές παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυξημένες αποδόσεις χωρίς επιπλέον ρίσκο

Με το που ανακοίνωσε την προσφορά** της, η Novibet ανακοίνωσε και αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 4.74 για νίκη της Σεντ Ετιέν, 3.70 για ισοπαλία και 1.91 για νίκη της Μονακό. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τις αντίστοιχές του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά** συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον στοιχηματίσουν πριν τις 21:45, επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονακό, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Η Novibet ανακοινώνει καθημερινά την προσφορά** της 0% γκανιότας* στα μέλη της μιας και είναι από τις πιο συμφέρουσες της αγοράς. Καθημερινά, λοιπόν επιλέγει να την ανακοινώνει σε διάφορα αθλήματα και διοργανώσεις, για παράδειγμα χτες επέλεξε αγώνα της Euroleague και πιο συγκεκριμένα το Μπάμπεργκ-Ολυμπιακός ώστε τα μέλη της να μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία