Ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η ΑΕΚ εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League την περασμένη Πέμπτη και τα νέα που περιμένουν πλέον οι οπαδοί της ομάδας αφορούν στον επόμενο αντίπαλό της στη διοργάνωση. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 14:00 και δεν προκαλεί ενδιαφέρον μόνο στους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά και στους παίχτες του στοιχήματος.

Όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, άλλωστε, θα μπορούν να στοιχηματίσουν στον αντίπαλο της ομάδας στη φάση των 32 του Europa League. Οι υπεύθυνοι έχουν ήδη δημιουργήσει το κατάλληλο ειδικό στοίχημα και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να το επιλέξουν.

 

Ειδικό στοίχημα για τον αντίπαλο της ΑΕΚ στους 32

Αναλυτικότερα, στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Novibet βρίσκεται ένα ειδικό στοίχημα που καλεί τους παίχτες να προβλέψουν ποιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν αρκετές επιλογές και θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους έως τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στη 13:00 το μεσημέρι.

Οι διαθέσιμες επιλογές στο συγκεκριμένο ειδικό στοίχημα είναι 15 και περιλαμβάνουν ευρωπαϊκές ομάδες ποδοσφαίρου που κατάφεραν επίσης να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League και βρίσκονται στο πρώτο pot της κλήρωσης. Οι ομάδες αυτές είναι οι εξής: Βιγιαρεάλ, Άρσεναλ, Σάλτσμπουργκ, Λάτσιο, Αταλάντα, Βικτόρια Πλζεν, Ζενίτ, Μπράγκα, Ντιναμό Κιέβου, Λοκομοτίβ Μόσχας, Μπιλμπάο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Λειψία.

Όπως είναι φυσικό, εφόσον μιλάμε για κλήρωση, οι πιθανότητες να προκύψει οποιοδήποτε από τα παραπάνω αποτελέσματα είναι ίσες. Αυτό σημαίνει ότι κάθε σημείο έχει την ίδια απόδοση, στο 14.75. Η απόδοση είναι υψηλή, λόγω του μεγάλου αριθμών σημείων στο στοίχημα και το ίδιο συμβαίνει και με τα πιθανά κέρδη, αλλά και το ρίσκο, καθώς το συγκεκριμένο στοίχημα προορίζεται για τους τολμηρούς παίχτες.

Όπου κλήρωση εκεί και η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ειδικά στοιχήματα είχε ανακοινώσει και για την κλήρωση του Europa League στη φάση των 16.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία