Ειδικά στοιχήματα για την επόμενη αποχώρηση προπονητή της Premier League στη Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet ανακοίνωσε μία νέα σειρά από ειδικά στοιχήματα, ειδικά για εκείνους τους παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στην αγγλική Premier League, αλλά δεν έχουν την υπομονή που χρειάζεται μέχρι την έναρξη της επόμενης σεζόν. Τα νέα αυτά ειδικά στοιχήματα καλούν τους παίχτες να προβλέψουν ποιος από τους προπονητές των ομάδων της Premier League θα αποχωρήσει πρώτος από τον πάγκο του, κατά τη διάρκεια της σεζόν 2018-2019.

Τα νέα ειδικά στοιχήματα της Novibet είναι διαθέσιμα στην σχετική κατηγορία και όλα συνοδεύονται από τις κατάλληλες αποδόσεις, σύμφωνα με τις πιθανότητες που έχουν υπολογίσει οι υπεύθυνοι. Και οι παίχτες μπορούν να τα τοποθετήσουν άμεσα, έως τις 31 Αυγούστου – ωστόσο, θα πρέπει να κάνουν υπομονή για να μάθουν αν κέρδισαν και να βάλουν χέρι στα κέρδη τους (αν έχουν προβλέψει σωστά), έως ότου αποχωρήσει ο πρώτος προπονητής ομάδας της Premier League.

 

Οι επιλογές στα ειδικά στοιχήματα της Novibet

Η ερώτηση που απευθύνει στους παίχτες του στοιχήματος το συγκεκριμένο στοίχημα της Novibet είναι απλή: ποιος είναι ο επόμενος προπονητής στην Premier League που θα αποχωρήσει τη σεζόν 2018-2019; Όσο απλή κι αν είναι η ερώτηση, όμως, τόσο πολύ περιπλέκουν τα πράγματα οι πολλές επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες.

Ωστόσο, το φαβορί από τις επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους οι παίχτες είναι μάλλον αναμενόμενο. Πρόκειται για τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Ζοσέ Μουρίνιο, για τον οποίο το ενδεχόμενο να είναι ο πρώτος προπονητής της Premier League που θα αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας του τιμολογείται με απόδοση 6.00. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο προπονητής της Κάρντιφ Σίτι, Νιλ Γουόρνοκ, με απόδοση 7.50, και στην τρίτη θέση ο προπονητής της Λέστερ Σίτι, Κλοντ Πιέλ, με απόδοση 9.00.

Η λίστα επιλογών που προσφέρει η εταιρία στοιχήματος Novibet, βέβαια, δεν τελειώνει εδώ και οι προπονητές των ομάδων της Premier League συνοδεύονται και από τις αντίστοιχες αποδόσεις. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, πάντως, πιο ασφαλής στον πάγκο του είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, με απόδοση 501.00.

Στην αποχώρηση των προπονητών από τις ομάδες της Premier League μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία