Πρωτότυπα στοιχήματα για τον τελικό του Europa League στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten

Οι παίχτες του στοιχήματος ετοιμάζονται για τον αποψινό τελικό του Europa League ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι εταιρίες στοιχημάτων, οι οποίες ανακοινώνουν στοιχήματα και επιλογές για όσους θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους. Ήδη, στοιχηματικές ιστοσελίδες όπως η Interwetten έχουν ανακοινώσει εκατοντάδες στοιχήματα για τον τελικό, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται συνηθισμένες και πρωτότυπες επιλογές.

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κατηγορία στοιχημάτων που έχει ανακοινώσει η Interwetten για παράδειγμα, δεν αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ή στα γκολ, αλλά στις κάρτες. Τα μέλη της μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετές και πρωτότυπες αγορές, που αφορούν στον αριθμό των καρτών, στους πόντους που θα συγκεντρωθούν, στις αποβολές παιχτών και άλλες, ώστε να διεκδικήσουν κέρδη με διαφορετικούς τρόπους.

 

Τα στοιχήματα της Interwetten για τις κάρτες του τελικού

Η Interwetten έχει ήδη ανακοινώσει αρκετά στοιχήματα για τις κάρτες που ενδεχομένως δουν οι παίχτες των Βιγιαρεάλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Europa League και οι παίχτες δεν έχουν παρά να επιλέξουν τα σημεία που θεωρούν ότι μπορούν να επαληθευθούν.

Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο over/under των καρτών, αλλά και στο ποια ομάδα θα συγκεντρώσει τις περισσότερες κάρτες (μέσω της μεθόδου του 1Χ2). Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο σύνολο των πόντων που θα στοιχίσουν οι κάρτες του αγώνα (over/under και εύρος), αλλά και στον ακριβή αριθμό καρτών που θα δεχθεί κάθε ομάδα. Οι επιλογές τους συνεχίζονται και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν, στο αν θα αποβληθεί κάποιος παίχτης και στο σε ποια ομάδα θα ανήκει. Τέλος, υπάρχουν αντίστοιχες επιλογές και για κάθε ημίχρονο του αγώνα.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα πριν την έναρξη του αγώνα. Μετά τη σέντρα του τελικού, θα αντικατασταθούν από νέα, στην πλατφόρμα live στοιχήματος της Interwetten.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία