Μακροχρόνια στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων ανακοίνωσε η Novibet

Οι παίχτες του στοιχήματος που πραγματοποιούν προβλέψεις για τις κορυφαίες διοργανώσεις ποδοσφαίρου στην Ευρώπη μπαίνουν ήδη στη διαδικασία να προβλέψουν τους νικητές ολόκληρης της σεζόν και η Novibet τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, άλλωστε, όχι μόνο έχουν ανακοινώσει τα κατάλληλα μακροχρόνια στοιχήματα για τους νικητές διοργανώσεων όπως το Champions League και η Premier League, αλλά έχουν ενισχύσει και τις αποδόσεις επιλεγμένων σημείων, υποσχόμενοι αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

Τα στοιχήματα αυτά βρίσκονται στην κατηγορία των μακροχρόνιων και συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα κληθούν να πάρουν οι παίχτες.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Το πρώτο από αυτά τα στοιχήματα προβλέπει ότι το Champions League θα το κατακτήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεδομένου ότι η αγγλική ομάδα δεν είναι το μεγάλο φαβορί της διοργάνωσης, η απόδοση κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα, ενώ έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο μέσω της προσφοράς και πλέον φτάνει το 31.00!

Το δεύτερο στοίχημα αποτελείται από μια διπλή πρόβλεψη. Συγκεκριμένα συνδυάζει την πρόβλεψη του να κερδίσει η Λίβερπουλ το Champions League, με αυτή του να κερδίσει η ίδια ομάδα και την Premier League. Σε αυτή την περίπτωση, η απόδοση είναι χαμηλότερη, αλλά έχει ενισχυθεί και αγγίζει το 17.00.

Και τα δύο παραπάνω στοιχήματα θα παραμείνουν για αρκετό διάστημα διαθέσιμα στη Novibet, η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας. Και οι παίχτες που θα τα επιλέξουν θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την ολοκλήρωση των δύο διοργανώσεων. Όσοι κερδίσουν, όμως, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για οποιαδήποτε χρήση στον λογαριασμό τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία