Ενισχυμένες αποδόσεις στους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων από τη Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet δίνει μεγάλη βαρύτητα στους επερχόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες των ελληνικών ομάδων ποδοσφαίρου (όπως και οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος, άλλωστε) και έχει φροντίσει να προσελκύσει περισσότερα στοιχήματα στις αναμετρήσεις που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον. Και, όπως είναι φυσικό, κερδισμένοι θα βγουν και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, καθώς οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει μια σειρά επιλογών που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις.

Τα στοιχήματα που συνοδεύονται από τις ενισχυμένες αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet αφορούν στους τρεις επερχόμενους αγώνες των ελληνικών ομάδων, οι οποίες αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα, αφορούν στον αποψινό αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπενφίκα και τον αγώνα της Τετάρτης ανάμεσα σε ΜΟΛ Βίντι και ΑΕΚ για το Champions League, καθώς και σε αυτόν του Europa League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπέρνλι, ο οποίος διεξάγεται την Πέμπτη.

Και στους τρεις αγώνες, τα μέλη της Novibet θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν κάποια συνδυαστικά στοιχήματα που συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Η αρχή στα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της εταιρίας στοιχημάτων Novibet γίνεται απόψε, στον αγώνα ανάμεσα σε Μπενφίκα και ΠΑΟΚ. Σε αυτόν, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν ένα συνδυαστικό στοίχημα που προβλέπει over 2,5 γκολ, G/G και πως θα σκοράρει ο Πρίγιοβιτς. Το στοίχημα αυτό συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 10.50.

Ακολουθεί ένα παρόμοιο στοίχημα για τον αγώνα ανάμεσα σε ΜΟΛ Βίντι και ΑΕΚ, το οποίο προβλέπει over 2,5 γκολ, G/G και πως θα σκοράρει ο Λιβάϊα. Η απόδοση σε αυτή την περίπτωση έχει ενισχυθεί στο 16.50. Αντίστοιχα, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μπέρνλι, το συνδυαστικό στοίχημα προβλέπει over 2,5 γκολ, G/G και πως θα σκοράρει ο Γκερέρο. Η απόδοση στο στοίχημα έχει ενισχυθεί στο 13.50.

Τέλος, υπάρχει ένα ακόμη συνδυαστικό στοίχημα που μπορούν να τοποθετήσουν τα μέλη της Novibet στους επερχόμενους ευρωπαϊκούς αγώνες. Το εν λόγω στοίχημα προβλέπει πως Ολυμπιακός, ΑΕΚ Λάρνακας και ΑΠΟΕΛ θα κερδίσουν στους αγώνες που δίνουν αυτή την εβδομάδα και συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση 12.00.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, λοιπόν, μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους τα επιλέξουν, αρκεί να επαληθευθούν οι προβλέψεις που αναφέρουν.

Να σας ενημερώσουμε πως για σήμερα η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, έχει ανακοινώσει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Σάλτσμπουργκ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία