Ειδικά στοιχήματα για την παγκόσμια οικονομία στην στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet έχει δημιουργήσει μια ενδιαφέρουσα παράδοση στον χώρο των ειδικών στοιχημάτων, αφού σε τακτά χρονικά διαστήματα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν προβλέψεις στον αθλητισμό και σε άλλους τομείς που δε βρίσκονται σε άλλες στοιχηματικές εταιρίες.

Μια τέτοια σειρά ειδικών στοιχημάτων ανακοίνωσε πρόσφατα η Meridianbet και στον τομέα της παγκόσμιας οικονομίας. Μέσω αυτών των στοιχημάτων, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας μπορούν να στοιχηματίσουν σε εξελίξεις από τον χώρο της οικονομίας και του χρηματιστηρίου, σχετικά με τις αξίες εταιριών, εξαγορές και άλλα σχετικά γεγονότα.

 

H αξία του Bitcoin, η κατάρρευση του ευρώ και το κλείσιμο του Facebook

Για να δουν την πλήρη λίστα των στοιχημάτων που έχει ανακοινώσει για την παγκόσμια οικονομία η νόμιμη ιστοσελίδα Meridianbet, οι παίχτες δεν έχουν παρά να επιλέξουν αρχικά την κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων και έπειτα την υποκατηγορία “Ασφαλιστικά”. Εκεί θα δουν δεκάδες επιλογές στοιχηματισμού, για την αξία νομισμάτων και εταιρειών του Χρηματιστηρίου, καθώς και άλλες εξελίξεις.

Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στην αξία του Bitcoin στο τέλος του 2018 ή στο αν η αξία του ευρώ θα πέσει κάτω από την αξία του δολαρίου. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν το ευρώ θα υπάρχει έως το τέλος του 2020. Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν στο market cap μιας σειράς εταιρειών, όπως το Facebook, το Amazon και άλλες.

Στα παραπάνω στοιχήματα έρχονται να προστεθούν και κάποια που παρουσιάζουν περισσότερο ενδιαφέρον, αλλά και συνοδεύονται από μεγαλύτερο ρίσκο. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν η εταιρεία Alibaba θα εξαγοράσει το eBay ή στο αν ο Elon Musk θα εξαγοράσει το Facebook και θα το κλείσει.

Καθένα από τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, συνοδεύεται από την αντίστοιχη απόδοση, που φανερώνει τις πιθανότητες επαλήθευσης, αλλά και τα πιθανά κέρδη, ενώ η διαδικασία τοποθέτησης δε διαφέρει σε τίποτα από την αντίστοιχη κάθε άλλου στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία