600+ στοιχήματα στο Κύπρος-Σλοβενία από την στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop

Οι αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ επιστρέφουν και το στο πρόγραμμα της ημέρας είναι, μεταξύ άλλων, η σειρά της Κύπρου να διεκδικήσει την πρόκρισή της στον θεσμό, ενάντια στη Σλοβενία. Ο αγώνας παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και βρίσκεται σε περίοπτη θέση σε όλες τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, μεταξύ των οποίων και η Betshop, η οποία προσφέρει περισσότερες από 600 επιλογές στα μέλη της.

Συγκεκριμένα, η Betshop έχει ανακοινώσει ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών για την αναμέτρηση και με αυτόν τον τρόπο δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα και να στοιχηματίσουν. Οι επιλογές τους καλύπτουν από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα έως πιο ασυνήθιστα στοιχήματα, αλλά και μια σειρά συνδυαστικών προβλέψεων.

 

Τα στοιχήματα της Betshop στο Κύπρος-Σλοβενία

Οι παίχτες που θα επιλέξουν το Κύπρος-Σλοβενία στην στοιχηματική ιστοσελίδα Betshop θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα σε περισσότερα από 600 στοιχήματα, τα οποία θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα, πριν αντικατασταθούν από τις αντίστοιχες επιλογές του live στοιχήματος. Οι αγορές που προσφέρονται είναι πολλές και τους επιτρέπουν να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα.

Για παράδειγμα, μπορούν να επιλέξουν τις βασικές αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το GG/NG, το ακριβές σκορ, το χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ, το draw no bet, τη διπλή ευκαιρία και άλλα. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στα αποτελέσματα των δύο ημιχρόνων, στους τομείς των γκολ, του αποτελέσματος και άλλων. Οι αγορές που διατίθενται είναι το ημίχρονο/τελικό, το over/under, η διπλή ευκαιρία, το draw no bet και πολλές ακόμα.

Από την άλλη, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των κόρνερ και των καρτών, σε αγορές όπως το over/under, το χάντικαπ και το σύνολο, αλλά και να επιλέξουν μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα, τα οποία συνδυάζουν προβλέψεις όπως το 1Χ2 και το over/under, η διπλή ευκαιρία και το GG/NG και άλλες.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία