Γκριεζμάν εναντίον Λουκάκου στα ειδικά στοιχήματα της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet

O σημερινός πρώτος ημιτελικός του Μουντιάλ ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο προσφέρει άφθονες επιλογές στοιχηματισμού και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε δημοφιλείς ή μη αγορές και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, όμως, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν πιο ασυνήθιστα στοιχήματα σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα, επιλέγοντας κάποια από τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet.

Ανάμεσα σε αυτά τα στοιχήματα, προστέθηκε και μια νέα κατηγορία, η οποία φέρνει αντιμέτωπο τον Αντουάν Γκριεζμάν με τον Ρομέλου Λουκάκου. Σε αυτή την κατηγορία, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στις επιδόσεις των δύο ποδοσφαιριστών ή να προβλέψουν ποιος θα τα καταφέρει καλύτερα στον κρίσιμο αγώνα.

 

Οι επιδόσεις των δύο παιχτών στα ειδικά στοιχήματα της Novibet

Στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων για τον σημερινό ημιτελικό του Μουντιάλ, οι παίχτες θα δουν και την κατηγορία Αντουάν Γκριεζμάν vs Ρομέλου Λουκάκου, η οποία περιλαμβάνει αρκετά διαφορετικά στοιχήματα.

Αρχικά, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν ξεχωριστά στις επιδόσεις των δύο ποδοσφαιριστών στο Γαλλία-Βέλγιο. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των σουτ που θα πραγματοποιήσουν οι δύο ποδοσφαιριστές και στις κάρτες που θα δεχθούν. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ενδεχόμενο να πετύχουν γκολ και οι δύο για την ομάδα τους.

Στην κατηγορία των γκολ υπάρχει και μία ακόμη πιο ενδιαφέρουσα επιλογή. Συγκεκριμένα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ποιος από τους δύο θα πετύχει τα περισσότερα γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα: ο Γκριεζμάν ή ο Λουκάκου.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα συνοδεύονται από τις αντίστοιχες αποδόσεις και οι τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet που θέλουν να πραγματοποιήσουν μια από τις παραπάνω προβλέψεις θα πρέπει να σπεύσουν να το κάνουν πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Γαλλία και Βέλγιο, απόψε στις 21:00.

Να σας θυμίσουμε πως για τον αγώνα Γαλλία-Βέλγιο η Novibet έχει ανακοινώσει και την προσφορά** της 0% γκανιότας* αλλά χαρίζει και στοιχήματα σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν live στον αγώνα. Προσφορές** τις οποίες μπορούν κάλλιστα να εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία