Ειδικά στοιχήματα για την κατάταξη των ομίλων του Champions League στην Meridianbet

Η στοιχηματική εταιρία Meridianbet παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στους ομίλους του Champions League και, όπως όλες οι άλλες εταιρίες στοιχημάτων προσφέρει άφθονα στοιχήματα, κάθε φορά που διεξάγονται αναμετρήσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ποδοσφαίρου. Παράλληλα, όμως, η Meridianbet έχει ανακοινώσει και μια σειρά ειδικών στοιχημάτων για το Champions League, καλώντας τους παίχτες να στοιχηματίσουν, όχι στα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά στην κατάταξη των ομίλων.

Αναλυτικότερα, η Meridianbet προσφέρει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε ποια θέση της κατάταξης των ομίλων θα τερματίσουν επιλεγμένες ομάδες της Ευρώπης.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Meridianbet για το Champions League

Τα συγκεκριμένα στοιχήματα μπορούν να βρεθούν στην κατηγορία των μακροχρόνιων, αλλά πρόκειται να λήξουν πολύ σύντομα, την 1η Δεκεμβρίου. Σε αυτά καλύπτονται δύο όμιλοι και πέντε ομάδες, στις οποίες μπορούν να στοιχηματίσουν οι παίχτες, ανάλογα με τη θέση που πιστεύουν ότι θα κατακτήσουν στους ομίλους τους.

Αναλυτικότερα, τα στοιχήματα της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος Meridianbet αφορούν σε επιλεγμένες ομάδες από τον Α και Γ όμιλο του Champions League: την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Ντόρτμουντ, την Παρί Σεν Ζερμέν, τη Νάπολι και τη Λίβερπουλ. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν μία ή περισσότερες από τις παραπάνω ομάδες και να στοιχηματίσουν στη θέση του ομίλου που θα κατακτήσουν.

Για παράδειγμα, όσοι στοιχηματίσουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, μπορούν να επιλέξουν ότι θα κατακτήσει την πρώτη θέση, με απόδοση 1.20, ή τις θέσεις 3-4, με απόδοση 10.00. Αντίστοιχα, όσοι επιλέξουν τη Νάπολι, μπορούν να στοιχηματίσουν στην πρώτη θέση, με απόδοση 3.50, ή στις θέσεις 1-2, με απόδοση 1.60. Κάθε ομάδα προσφέρει διαφορετικές επιλογές στοιχηματισμού και υπόσχεται να μοιράσει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους καταφέρουν να προβλέψουν σωστά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία