Ειδικά στοιχήματα για την απονομή των Oscars στην εταιρεία στοιχήματος Novibet

Όσο οι περισσότεροι λάτρεις του αθλητισμού θα ασχολούνται με τους αγώνες στα γήπεδα όλου του κόσμου, οι σινεφίλ θα στρέψουν το βλέμμα τους στο Hollywood και στην 90ή απονομή των Βραβείων Oscar. Και, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες έχουν ήδη ανακοινώσει μια σειρά στοιχημάτων για όσους πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν με επιτυχία τους ηθοποιούς και δημιουργούς που θα επιστρέψουν σπίτι τους με το χρυσό αγαλματίδιο.

Τέτοιου είδους στοιχήματα έχει ανακοινώσει και η εταιρεία στοιχήματος Novibet. Η Novibet καλύπτει στοιχηματικά τις 23 από τις 24 συνολικά κατηγορίες των φετινών Oscars και οι παίχτες μπορούν να πραγματοποιήσουν δεκάδες προβλέψεις – από τις κατηγορίες της καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας, έως αυτές των οπτικών εφέ, των ντοκιμαντέρ και του μιξάζ ήχου!

 

Τα στοιχήματα της Novibet για τα φετινά Oscars

Οι επιλογές που προσφέρει η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet για τη φετινή απονομή των βραβείων Oscar είναι πολλές, αλλά όπως είναι φυσικό, ξεχωρίζουν οι πιο δημοφιλείς, όπως αυτές της καλύτερης ταινίας, της καλύτερης σκηνοθεσίας, του καλύτερου ανδρικού και του καλύτερου γυναικείου ρόλου.

Ειδικά στις παραπάνω κατηγορίες, οι οποίες αναμένεται να συγκεντρώσουν και τις περισσότερες προβλέψεις, τα φαβορί και τα αουτσάιντερ είναι ξεκάθαρα. Στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας, το φαβορί είναι το Three Billboards Outside Of Ebbing Missouri, με απόδοση 1.90, ενώ ακολουθεί το Shape Of Water, με απόδοση 2.10. Αντίστοιχα, στην κατηγορία καλύτερης σκηνοθεσίας, το αδιαμφισβήτητο φαβορί είναι ο Guillermo del Toro, με απόδοση μόλις 1.12.

Τέλος, στις κατηγορίες των καλύτερων ηθοποιών, ο Gary Oldman θεωρείται ο σίγουρος νικητής του Oscar Α’ ανδρικού ρόλου, με απόδοση 1.05, ενώ η Frances McDormand θεωρείται επίσης σίγουρη νικήτρια στην κατηγορία του Α’ γυναικείου ρόλου, με απόδοση 1.14.

Φυσικά, φαβορί και αουτσάιντερ υπάρχουν και στις υπόλοιπες κατηγορίες των Oscars και οι παίχτες που ενδιαφέρονται να τοποθετήσουν στοιχήματα έχουν διορία έως και λίγη ώρα πριν την έναρξη της τελετής απονομής. Συγκεκριμένα, η τελετή ξεκινά στις 04:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας), ενώ οι αγορές κλείνουν στις 03:00.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία