Ενισχυμένες αποδόσεις στο ΠΑΟΚ-Βασιλεία από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Την Τρίτη 24 Ιουλίου, ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Champions League, αντιμετωπίζοντας τη Βασιλεία σε έναν αγώνα που ξεχωρίζει, όπως είναι φυσικό, στις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Μια τέτοια ιστοσελίδα είναι και η Novibet, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει αποδόσεις για κάθε πτυχή της επερχόμενης αναμέτρησης, αλλά και μία απόδοση που ξεχωρίζει.

Πρόκειται για μια ενισχυμένη απόδοση, που μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν το κατάλληλο στοίχημα στο ΠΑΟΚ-Βασιλεία και δουν την πρόβλεψή τους να επαληθεύεται.

 

Συνδυαστικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχήματος Novibet ενίσχυσε μία από τις αποδόσεις που αφορούν στα στοιχήματα του αγώνα της Τρίτης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βασιλεία. Η συγκεκριμένη απόδοση βρίσκεται σε ένα σημείο που συνδυάζει τρεις προβλέψεις: over 2,5 γκολ, GG και να σκοράρει ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να σημειωθούν τουλάχιστον 3 γκολ στον αγώνα, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Το συγκεκριμένο στοίχημα συνοδεύεται από απόδοση 6.20 και μπορεί να αποφέρει αρκετά κέρδη στους παίχτες που θα το τοποθετήσουν. Βέβαια, για να εκμεταλλευτούν την απόδοση και να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να δουν την παραπάνω τριπλή πρόβλεψη να επαληθεύεται.

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Βασιλεία, τέλος, καλά θα κάνουν να έχουν το νου τους στα στοιχήματα που προσφέρουν οι υπεύθυνοι, αφού δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν κι άλλες ενισχυμένες αποδόσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία