Άφθονες στοιχηματικές επιλογές στο Αγγλία-Γερμανία από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Betshop προσφέρει σταθερά πολλές στοιχηματικές επιλογές στους αγώνες του EURO και η σημερινή κορυφαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Αγγλία και Γερμανία δε θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Τα μέλη της Betshop που θέλουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες στοιχήματα, χάρη σε μια σειρά από αγορές που καλύπτουν σχεδόν κάθε πτυχή του αγώνα.

Αναλυτικότερα, η Betshop, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας έχει ανακοινώσει δεκάδες αγορές για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν στο Αγγλία-Γερμανία πριν την έναρξή του και, όπως είναι φυσικό, θα ανακοινώσει αντίστοιχα στοιχήματα και κατά τη διάρκειά του, για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν live. Το μόνο που απομένει για τους παίχτες είναι να επιλέξουν σωστά και να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Τα στοιχήματα της Betshop στο Αγγλία-Γερμανία

Η Betshop έχει ανακοινώσει δεκάδες αγορές για τον σημερινό αγώνα του EURO και τις έχει χωρίσει σε διαφορετικές κατηγορίες. Για παράδειγμα, όσοι προτιμούν τις πιο συνηθισμένες αγορές μπορούν να επιλέξουν την κατηγορία των βασικών, όπου θα συναντήσουν το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, τη διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα, το GG/NG και το ακριβές σκορ μεταξύ άλλων. Αντίστοιχα, όσοι επιλέξουν την κατηγορία των ημιχρόνων θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε παρόμοιες αγορές, που αφορούν όμως μόνο στη διάρκεια ενός από τα δύο ημίχρονα του αγώνα.

Οι επιλογές της Betshop συνεχίζονται, με την κατηγορία των γκολ, στην οποία οι παίχτες θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν στην ομάδα που θα σκοράρει το πρώτο ή το τελευταίο γκολ, στο δεκάλεπτο του πρώτου γκολ και σε άλλες αγορές. Παράλληλα, υπάρχουν και οι κατηγορίες της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, στις οποίες οι παίχτες θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν στις επιδόσεις μίας εκ των δύο ομάδων. Τέλος, η Betshop προσφέρει πολλά συνδυαστικά στοιχήματα (στην κατηγορία Combo), ειδικά, καθώς και στοιχήματα για τις κάρτες και τα κόρνερ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία