Εκατοντάδες στοιχήματα στο Λιχτενστάιν-Ελλάδα προσφέρει η εταιρία στοιχήματος Meridianbet

Το Σάββατο 23 Μαρτίου, το Λιχτενστάιν υποδέχεται την Ελλάδα, στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO, ο συγκεκριμένος αγώνας αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων παιχτών του στοιχήματος με συνέπεια οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας να ανακοινώνουν πληθώρα στοιχημάτων. Γνωρίζοντας καλά αυτό, η Meridianbet έχει φροντίσει να προσφέρει στα μέλη της περισσότερες από 600 επιλογές στοιχηματισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με προβλέψεις σχεδόν σε κάθε πτυχή του αγώνα!

Η Meridianbet, άλλωστε, έχει φροντίσει να καλύψει όλες τις δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές (και πολλές ακόμη, που δεν είναι τόσο δημοφιλείς), ενώ έχει ανακοινώσει και μια σειρά από ιδιαίτερα στοιχήματα, όπως συνηθίζει σε κορυφαίες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

 

Περισσότερα από 600 στοιχήματα στο Λιχτενστάιν-Ελλάδα

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet θα δουν περισσότερα από 600 στοιχήματα στον αγώνα που δίνει η εθνική Ελλάδας το Σάββατο. Οι επιλογές των παιχτών ξεκινούν από τις πιο συνηθισμένες, όπως το 1Χ2, το over/under, το ακριβές σκορ, το χάντικαπ, οι σκόρερ του αγώνα και το ημίχρονο/τελικό. Ωστόσο, δε σταματούν εκεί. Οι υπεύθυνοι έχουν προσθέσει πολλές ακόμη αγορές, όπως το GG/NG, η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα και το ασιατικό χάντικαπ.

Παράλληλα με όλες τις συνηθισμένες και ασυνήθιστες αγορές, οι παίχτες θα συναντήσουν και κάποιες πιο ιδιαίτερες, που συνδυάζουν δύο προβλέψεις σε ένα στοίχημα. Η Meridianbet, άλλωστε, έχει ανακοινώσει μια σειρά από διπλά στοιχήματα, που είτε συνδυάζουν προβλέψεις σε δύο διαφορετικούς τομείς είτε καλύπτουν δύο ή περισσότερα ενδεχόμενα στην ίδια αγορά.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα θα παραμείνουν ανοιχτά στην ιστοσελίδα της Meridianbet, έως την έναρξη του Λιχτενστάιν-Ελλάδα, στις 21:45 το βράδυ του Σαββάτου. Και, μόλις ο αγώνας ξεκινήσει, οι περισσότερες από τις παραπάνω επιλογές θα αντικατασταθούν από live στοιχήματα, τα οποία θα καλύπτουν διαφορετικές πτυχές του αγώνα, προσφέροντας άφθονες ευκαιρίες για διεκδίκηση κερδών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία