Πλήθος ειδικών στοιχημάτων στο μπάσκετ από τη Novibet

Οι λάτρεις του μπάσκετ μετρούν αντίστροφα τις ημέρες για να ξεκινήσουν οι μεγαλύτερες διοργανώσεις του αθλήματος, σε Ελλάδα, Ευρώπη και ΗΠΑ. Έως τότε, βέβαια, οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν είναι μετρημένες στα δάχτυλα – εκτός κι αν διατηρούν λογαριασμό στη Novibet.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε ένα πλήθος από ειδικά στοιχήματα στην κατηγορία του μπάσκετ, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν τις πρώτες προβλέψεις τους για τη φετινή σεζόν και να διεκδικήσουν κέρδη σε βάθος χρόνου.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα, τα οποία χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες: της ελληνικής Basket League, της Euroleague και του NBA. Σε καθεμία από αυτές τις κατηγορίες, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα, προβλέποντας τις ομάδες που θα κατακτήσουν την πρώτη θέση σε κάθε διοργάνωση, τους πρώτους σκόρερ και άλλες πτυχές των διοργανώσεων.

 

Στην Basket League, για παράδειγμα, τα μέλη της Novibet μπορούν να προβλέψουν τον επόμενο πρωταθλητή Ελλάδας, το πόσα τρόπαια θα κατακτήσει κάθε ομάδα, το αν ο πρωταθλητής θα στεφθεί με μπρέικ και άλλα. Αντίστοιχα, στη Euroleague, μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή, στη χώρα από την οποία θα προέρχεται, στις ομάδες που θα φτάσουν έως το Final Four και στο πόσες ελληνικές ομάδες θα τα καταφέρουν έως εκεί. Τέλος, στο NBA μπορούν να στοιχηματίσουν στους πρωταθλητές, στους φιναλίστ κάθε περιφέρειας, στον MVP και σε άλλες πτυχές του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ.

 

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, βέβαια, θα είναι μακροχρόνια, γεγονός που σημαίνει πως θα αργήσουν να διευθετηθούν. Για το λόγο αυτό, όμως, οι αποδόσεις που τα συνοδεύουν είναι αρκετά υψηλές, δίνοντας την ευκαιρία για άφθονα κέρδη.

 

Οι Έλληνες αγαπούν το μπάσκετ μιας και από την χώρας μας κατάγονται ομάδες που βρίσκονται στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, επιπλέον μπορούν και να στοιχηματίσουν στα ειδικά στοιχήματα της Novibet μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας από το 2012.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία