Στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: Αυξημένες αποδόσεις στο Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει και σήμερα την Βικτόρια Πλζεν, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, και όπως είναι λογικό, η αναμέτρηση δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα προσφορών** που ανακοινώνουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες. Ανάμεσα σε αυτές τις προσφορές** βρίσκονται και δύο που ανακοίνωσε η Novibet οι οποίες επιτρέπουν στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε μια σειρά από σημεία με αυξημένες αποδόσεις, με αποτέλεσμα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

Η πρώτη από αυτές τις προσφορές** είναι εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία έχει επηρεάσει τις αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 του αγώνα. Παράλληλα, η Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα, τα οποία συνοδεύονται από ενισχυμένες αποδόσεις.

 

Ολυμπιακός – Βικτόρια Πλζεν με 0% γκανιότα* στοι 1Χ2

Οι πρώτες αποδόσεις που αυξήθηκαν στον σημερινό αγώνα του Ολυμπιακού βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2. Εκεί απουσιάζει η γκανιότα*, η καθιερωμένη προμήθεια της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν δύο απλές προϋποθέσεις: να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά** βρίσκονται στα τρία σημεία του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.78 για νίκη του Ολυμπιακού, 3.85 για ισοπαλία και 5.50 για νίκη της Βικτόρια Πλζεν. Όλες τους υπόσχονται αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών, στους νικητές.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις σε συνδυαστικά στοιχήματα

Παράλληλα, η Novibet ανακοίνωσε μια σειρά από στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βικτόρια Πλζεν. Το πρώτο από αυτά προβλέπει ότι θα έχουμε GG και τα γκολ θα είναι over 2,5 και συνοδεύεται από την απόδοση 2.50. Το δεύτερο προβλέπει ότι θα νικήσει ο Ολυμπιακός και πως θα σκοράρει ο Γκερέρο, με απόδοση 3.50, ενώ το τρίτο προβλέπει ότι θα νικήσει ο Ολυμπιακός και θα σκοράρει ο Ποντένσε, με απόδοση 4.40.

Και τα παραπάνω στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα, ενώ τα κέρδη που θα αποφέρουν σε όσους δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Novibet και στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν είχε αυξήσει της αποδόσεις για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία