Ειδικά στοιχήματα για το Godzilla vs. Kong στις ΗΠΑ!

Η βιομηχανία του στοιχήματος σε ολόκληρο τον κόσμο δεν έχει διστάσει να επεκταθεί και στον τομέα της διασκέδασης, καθώς πολλοί παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν, όχι μόνο σε αθλητικά γεγονότα, αλλά στα Όσκαρ, στη Eurovision, στους νικητές τηλεπαιχνιδιών και στις εξελίξεις τηλεοπτικών σειρών. Όπως φαίνεται, όμως, οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος των ΗΠΑ έχουν περάσει σε νέο επίπεδο, αφού κάποιες από αυτές προσφέρουν στοιχήματα για το νικητή της επερχόμενης μάχης ανάμεσα στον Godzilla και τον Kong!

Τα δύο πιο διάσημα τέρατα του κινηματογράφου, άλλωστε, θα έρθουν αντιμέτωπα στην ταινία Godzilla vs. Kong, η οποία θα κάνει το ντεμπούτο της στις 31 Μαρτίου, και ήδη το trailer της ταινίας προετοιμάζει τους θεατές για μια επική μάχη ανάμεσά τους. Είναι φυσικό επόμενο, λοιπόν, κάποιες εταιρείες στοιχημάτων να προσφέρουν στοιχήματα ακόμα και σε αυτόν τον τομέα.

 

Τα στοιχήματα για το νικητή του Godzilla vs. Kong

Η πρώτη εταιρεία στοιχημάτων που ανακοίνωσε μια σειρά από ειδικές επιλογές για την ταινία Godzilla vs. Kong είναι η Bovada, η οποία λειτουργεί νόμιμα στις ΗΠΑ. Στην ιστοσελίδα της Bovada υπάρχουν δεκάδες ειδικά στοιχήματα σε πολλές και διάφορες κατηγορίες και μία από αυτές αφορά και στην ταινία Godzilla vs. Kong.

Οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στην ταινία καλούνται να προβλέψουν το νικητή της μάχης ανάμεσα σε Godzilla και King Kong. Ήδη, μάλιστα, έχει προκύψει και το φαβορί ανάμεσα στα δύο τέρατα. Συγκεκριμένα, ο Godzilla αποτελεί το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, με απόδοση 2.55, ενώ ο King Kong είναι το φαβορί, με απόδοση 1.45. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της στοιχηματικής, οι πιθανότητες προέκυψαν κατά κύριο λόγο από τις λίγες πληροφορίες που προσφέρει το trailer της ταινίας.

Η Bovada, πάντως, δεν είναι η μόνη που προσφέρει τέτοιου είδους στοιχήματα στις ΗΠΑ, σχετικά με τις εξελίξεις στην ταινία Godzilla vs. Kong. Πολλές στοιχηματικές έχουν ήδη ξεκινήσει να προσφέρουν αντίστοιχες επιλογές και οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, έως τις 31 Μαρτίου που θα προβληθεί για πρώτη φορά η ταινία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bovada και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bovada ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία