Μειώνει τις αποδόσεις για αποχώρηση του Boris Johnson η στοιχηματική ιστοσελίδα Paddy Power

H Paddy Power όπως και πολλές άλλες στοιχηματικές εταιρίες, προσφέρει αρκετά ειδικά στοιχήματα στον τομέα της πολιτικής και πολύ συχνά οι αλλαγές που πραγματοποιεί στις αποδόσεις επιλεγμένων στοιχημάτων απασχολούν τα πρωτοσέλιδα. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί και η πρόσφατη απόφαση των υπευθύνων της ιστοσελίδας να μειώσουν αρκετά την απόδοση στο στοίχημα που προβλέπει την αποχώρηση του Boris Johnson από τη θέση του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου έως τα Χριστούγεννα του 2020.

Η Paddy Power έχει δικαιολογήσει την απόφαση αυτή, αναφερόμενη στις τελευταίες εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, που δείχνουν αποτυχία του πρωθυπουργού σε πολλά και διαφορετικά μέτωπα – από την αντιμετώπιση της πανδημίας έως τις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

 

Νέα απόδοση για την αποχώρηση του Johnson

Μέχρι πρόσφατα, η στοιχηματική ιστοσελίδα Paddy Power προσέφερε αρκετά στοιχήματα για την αγγλική πολιτική σκηνή και ένα από αυτά ανέφερε ως ενδεχόμενο την αποχώρηση του Boris Johnson από τη θέση του πρωθυπουργού, έως τα Χριστούγεννα του 2020. Η απόδοση στο συγκεκριμένο στοίχημα ήταν αρκετά υψηλή, αφού άγγιζε το 9.00.

Πριν μερικές ημέρες, όμως, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας αποφάσισαν να μειώσουν τη συγκεκριμένη απόδοση και πλέον αυτή κυμαίνεται στο 5.00. Αν και παραμένει σχετικά υψηλή, η απόδοση δείχνει ότι έχουν αλλάξει πολλά στην αγγλική πολιτική σκηνή, αλλά και στον τρόπο που στοιχηματίζουν οι παίχτες, όσον αφορά στο ενδεχόμενο της αποχώρησης του Boris Johnson.

Το συγκεκριμένο στοίχημα, πάντως, δεν είναι το μόνο που ασχολείται με την αποχώρηση του Johnson. Η Paddy Power δίνει κι άλλες επιλογές, όπως η αποχώρησή του την επόμενη χρονιά (με απόδοση 3.00) ή το 2022 (1.67). Tα μέλη της Paddy Power, τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν και στην αποχώρηση άλλων μελών της κυβέρνησης Johnson, όπως ο υπουργός παιδείας Gavin Williamson και οι Matt Hancock, Chris Whitty και Patrick Vallance.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Paddy Power πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως μειώνει τις αποδόσεις των στοιχημάτων της για ενδεχόμενο ενός άτακτου Brexit.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία