Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με 600+ στοιχήματα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet

Η 25η αγωνιστική της Superleague επιφυλάσσει ένα ντέρμπι “αιωνίων”, καθώς ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή 17 Μαρτίου, σε έναν αγώνα που ήδη κυριαρχεί στις επιλογές των παιχτών του στοιχήματος που προτιμούν τις εγχώριες διοργανώσεις. Οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε εκατοντάδες διαφορετικά σημεία στην στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet, καθώς τα στοιχήματα που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι για το ντέρμπι ξεπερνούν τα 600!

Τα μέλη της Meridianbet, λοιπόν, θα έχουν πάρα πολλές επιλογές για να στοιχηματίσουν στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με διαφορετικούς τρόπους, στοιχηματίζοντας σε διαφορετικές πτυχές του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα της Meridianbet για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Όσοι επισκεφτούν την στοιχηματική ιστοσελίδα Meridianbet θα δουν μπροστά τους περισσότερες από 600 επιλογές σε διαφορετικές στοιχηματικές αγορές του αγώνα. Πρώτα απ’ όλα, θα δουν τις πιο συνηθισμένες αγορές, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, το ημίχρονο/τελικό, το ακριβές σκορ και άλλες. Επιπλέον, θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε πιο ασυνήθιστες αγορές, όπως η διπλή ευκαιρία, το GG/NG, το σκορ των ημιχρόνων, τα γκολ της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, το draw no bet και το ασιατικό χάντικαπ.

Τα παραπάνω στοιχήματα είναι αρκετά και προσφέρουν αρκετές ευκαιρίες πρόβλεψης. Η Meridianbet, όμως, προσφέρει ακόμη περισσότερα, χάρη και στην ειδική κατηγορία των διπλών στοιχημάτων που έχει ανακοινώσει. Σε αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες μπορούν να συνδυάσουν δύο προβλέψεις σε ένα στοίχημα. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα και στον αριθμό των γκολ, στο τελικό αποτέλεσμα και στο GG/NG και σε διαφορετικά αποτελέσματα του αγώνα ή των δύο ημιχρόνων.

Οι επιλογές που προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός θα αντικατασταθούν μόλις ξεκινήσει ο αγώνας και τη θέση τους θα πάρουν εξίσου πολλές επιλογές του live στοιχήματος.

Στο προηγούμενο μεγάλο ντέρμπι της ελληνικής Superleague ΑΕΚ-Παναθηναϊκός η Meridianbet πρόσφερε στα μέλη της περισσότερα από 600 στοιχήματα. Στοιχήματα που μπορούν να στοιχηματίσουν και όσοι Έλληνες το επιθυμούν καθώς η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία