Ουέσκα-Εϊμπάρ με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, επικεντρώνεται σήμερα σε έναν επιλεγμένο αγώνα της ισπανικής Primera Division και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε συγκεκριμένα σημεία. Αναλυτικότερα, ο αγώνας ανάμεσα σε Ουέσκα και Εϊμπάρ προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί.

Αυξημένες αποδόσεις σημαίνουν, φυσικά, και αυξημένα κέρδη, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, απλά καλύπτοντας κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Οι απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ουέσκα-Εϊμπάρ και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Αν τα καταφέρουν, τα κέρδη που θα εισπράξουν θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό τους, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Novibet

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν βρίσκονται αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 του Ουέσκα-Εϊμπάρ και θα παραμείνουν έως την έναρξη του αγώνα. Αναλυτικότερα, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.40 για νίκη της Ουέσκα, 3.70 για ισοπαλία και 3.15 για νίκη της Εϊμπάρ. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται στους νικητές περισσότερα κέρδη.

Τέλος, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της προσφοράς** είναι το γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες, οι οποίοι δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία