Ενισχυμένη αξία στοιχηματισμού στο Λιόν-Μονακό από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν τις επόμενες ημέρες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με τα σημεία στα οποία θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν. Κάποια από αυτά, όπως συμβαίνει συνήθως, κρύβουν μεγαλύτερη στοιχηματική αξία σε σχέση με άλλα, ενώ η αξία κάποιων σημείων ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη σε προσφορές** που έχουν ανακοινώσει οι εταιρείες στοιχημάτων.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και σήμερα, σε επιλεγμένα σημεία του αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Λιόν και Μονακό. Ο εν λόγω αγώνας είναι διαθέσιμος με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Η προσφορά** της Novibet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Λιόν και Μονακό, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία σημεία να έχουν αυξηθεί. Ουσιαστικά, η Novibet απαρνείται την καθιερωμένη της προμήθεια, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Με άλλα λόγια, τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στα τρία επιλεγμένα σημεία θα έχουν ενισχυμένη αξία στοιχηματισμού, καθώς θα μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Όσοι αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της Novibet θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1: 2.25 για νίκη της Λιόν, 3.95 για ισοπαλία και 3.29 για νίκη της Μονακό. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, που έχουν μειωθεί λόγω της γκανιότας*.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Για να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Λιόν-Μονακό και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45, καθώς οι αυξημένες αποδόσεις δε θα μεταφερθούν στο live στοίχημα.

Και, φυσικά, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών. Αυτή η τελευταία λεπτομέρεια σημαίνει πως τα κέρδη θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Σήμερα η Novibet ανακοίνωσε τον αγώνα Λιόν-Μονακό με 0% γκανιότα* χτες ανακοίνωσε την ίδια προσφορά** για την Euroleague και τον αγώνα Αναντολού Εφές-Ρεάλ Μαδρίτης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία