Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet επικεντρώνεται σήμερα στον εναπομείναντα αγώνα της τρέχουσας αγωνιστικής της αγγλικής Premier League και έχει ανακοινώσει μια νέα προσφορά** για εκείνους που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στην αναμέτρηση της Άστον Βίλα με τη Γουέστ Χαμ. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά**, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Πώς φέρνει αυξημένα κέρδη η 0% γκανιότα*;

Η γκανιότα* είναι η καθιερωμένη προμήθεια που διατηρεί όλες οι στοιχηματικές εταιρίες, προκειμένου να εξασφαλίσουν κέρδος, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο. Όταν, όμως, η γκανιότα* βρίσκεται στο 0%, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις. Έτσι, και οι επιλεγμένες αποδόσεις στο Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ που ανακοίνωσε σήμερα η Novibet δεν έχουν μειωθεί. Αντίθετα, κυμαίνονται σε αυξημένα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

Τα κατάλληλα στοιχήματα και οι αποδόσεις που φέρνουν αυξημένα κέρδη

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Άστον Βίλα – Γουέστ Χαμ, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Το ύψος των κερδών τους δε θα εξαρτάται μόνο από τα χρήματα που θα στοιχηματίσουν, αλλά και από τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**. Η Novibet ανακοίνωσε τις εξής στο 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα: 2.77 για νίκη της Άστον Βίλα, 3.65 για ισοπαλία και 2.70 για νίκη της Γουέστ Χαμ. Και, χάρη σε αυτές, όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία