Τρεις αγώνες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Τα μέλη του Stoiximan που αναζητούν τις καλύτερες ευκαιρίες στοιχηματισμού και περιμένουν πότε θα αυξηθούν επιλεγμένες αποδόσεις, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας που ανακοινώνει σε καθημερινή βάση η ιστοσελίδα στοιχημάτων, έχουν αρκετές επιλογές σήμερα. Ο Stoiximan ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα, όχι σε έναν, όχι σε δύο, αλλά σε τρεις αγώνες, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ!

 

Η συγκεκριμένη προσφορά επιτρέπει στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε υψηλότερες αποδόσεις, καθώς εξαλείφει την γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί ο Stoiximan σε κάθε σημείο. Η συγκεκριμένη προμήθεια μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, αλλά από τη στιγμή που απουσιάζει, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Ο πρώτος αγώνας που προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα στον Stoiximan είναι αυτός του Copa Africa στο ποδόσφαιρο, ανάμεσα σε Γκαμπόν και Μπουρκίνα Φάσο. Ο αγώνας ξεκινά στις 18:00 και ο Stoiximan έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις έχουν ως εξής: 2.20 για νίκη της Γκαμπόν, 3.11 για ισοπαλία και 4.38 για νίκη της Μπουρκίνα Φάσο.

 

Ο δεύτερος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό, που διεξάγεται στις 19:30, στο πλαίσιο της Superleague. Και εδώ, οι αποδόσεις που αυξήθηκαν βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν ως εξής: 5.15 για νίκη του Αστέρα, 3.80 για ισοπαλία και 1.83 για νίκη του Ολυμπιακού.

 

Ο τρίτος αγώνας, τέλος, διεξάγεται στις 21:00, στο πλαίσιο του Champions League στο μπάσκετ. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Παρτιζάν και ΑΕΚ, στον οποίο ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα στην αγορά του νικητή. Έτσι, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.56 για νίκη της Παρτιζάν και 2.75 για νίκη της ΑΕΚ.

 

Για να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις σε καθέναν από τους παραπάνω αγώνες, τέλος, τα μέλη του Stoiximan θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξή τους.

 

Οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μπορούν να επωφεληθούν την προσφορά αυτή καθώς ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία