Ελλάδα-Φινλανδία με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ο αγώνας που κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet δε θα μπορούσε να είναι άλλος από εκείνον ανάμεσα σε Ελλάδα και Φινλανδία, που διεξάγεται στο πλαίσιο των προκριματικών του EURO 2020. H Εθνική μας θέλει να πραγματοποιήσει μια ακόμη θετική εμφάνιση και οι παίχτες του στοιχήματος αναζητούν τους τρόπους για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κέρδη με όσο το δυνατόν περισσότερο ρίσκο.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, οι υπεύθυνοι της Novibet ανακοίνωσαν μια νέα προσφορά** και προσφέρουν το Ελλάδα-Φινλανδία με 0% γκανιότα*. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται να ανταμείψουν με αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, ενώ παράλληλα τους ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Αναλυτικότερα, το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ελλάδα-Φινλανδία πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν θα έχουν καλύψει όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Novibet

Οι αποδόσεις που αυξήθηκαν, χάρη στην προσφορά** της Novibet, είναι τρεις και οι παίχτες θα τις συναντήσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Εθνικής. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.06 για νίκη της Ελλάδας, 3.50 για ισοπαλία και 4.35 για νίκη της Φινλανδίας. Σε σύγκριση με αντίστοιχες αποδόσεις που προσφέρουν οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, αρκεί να καλύψουν τις απλές προϋποθέσεις της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία