Δύο ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στο Europa League στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Κάθε παίχτης του στοιχήματος μπορεί να βρει διαφορετικές ευκαιρίες για διεκδίκηση κερδών στις online στοιχηματικές εταιρίες, ειδικά σε ημέρες σαν τη σημερινή, που κατακλύζονται από κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο του Europa League. Ωστόσο, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα βρουν σήμερα δύο έτοιμες ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

Η Goalbet, άλλωστε, ανακοίνωσε σήμερα μια διπλή προσφορά και έχει αυξήσει τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 σε δύο αγώνες του Europa League. Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχήματος προσφέρει με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 τους αγώνες ανάμεσα σε Μπέτις και Ολυμπιακό και ανάμεσα σε Ρέιντζερς και Βιγιαρεάλ.

 

Μια συμφέρουσα προσφορά επί δύο στην Goalbet

Η προσφορά της 0% γκανιότας αποτελεί την αγαπημένη πολλών παιχτών του στοιχήματος, αφού υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αυξάνοντας τις επιλεγμένες αποδόσεις, και ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, άλλωστε, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Τα κέρδη που θα εισπράξουν όσοι τα καταφέρουν θα είναι περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, ενώ θα έχουν και τη μορφή μετρητών.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της Goalbet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Goalbet προσφέρει και τους δύο επιλεγμένους αγώνες με 0% γκανιότα στο 1Χ2 και έχει ανακοινώσει συνολικά έξι αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: στον πρώτο αγώνα, η νίκη της Μπέτις πληρώνει 1.55, η ισοπαλία 4.33 και η νίκη του Ολυμπιακού 7.86, ενώ στον δεύτερο αγώνα, η νίκη των Ρέιντζερς πληρώνει 3.65, η ισοπαλία 3.70 και νίκη της Βιγιαρεάλ 2.18.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν πλήρως τις προϋποθέσεις της προσφοράς της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία