Νέα προσφορά** της εταιρείας στοιχημάτων Novibet για το Champions League

Οι προκριματικοί αγώνες του Champions League συνεχίζονται, προκειμένου να προκύψουν οι όμιλοι της διοργάνωσης, και η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet δε χάνει την ευκαιρία να ανακοινώσει μία ακόμη προσφορά** για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σήμερα στον επιλεγμένο αγώνα. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Σερίφ Τίρασπολ και Καραμπάχ.

Η εν λόγω προσφορά** ισχύει μόνο για τον επιλεγμένο αγώνα και για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα είναι σε θέση να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

0% γκανιότα* στο Σερίφ Τίρασπολ – Καραμπάχ

Ο σημερινός προκριματικός του Champions League μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet. Η προσφορά** της 0% γκανιότας* ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων σε υψηλότερα επίπεδα. Ή, για να είμαστε πιο ακριβής, ευθύνεται για το ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, μέσω της καθιερωμένης προμήθειας που διατηρεί κάθε bookmaker σε κάθε σημείο στοιχηματισμού.

Στο πλαίσιο της προσφοράς**, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα αυξήθηκαν και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν ως εξής: 3.39 για νίκη της Σερίφ Τίρασπολ, 3.25 για ισοπαλία και 2.51 για νίκη της Καραμπάχ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν το μέσο όρο της αγοράς, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού έχει ανακοινώσει χαμηλότερες (μειωμένες, λόγω της γκανιότας*).

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Στην προσφορά** μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αφορούν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Σερίφ Τίρασπολ και Καραμπάχ και στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξή του (ξεκινά στις 20:00) και να περιέχουν σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τέλος, όσοι κερδίσουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι δεν απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους (όπως συμβαίνει με άλλου τύπου προσφορές**, που υπόσχονται πριμ ή στοιχήματα χωρίς ρίσκο) και πως οι παίχτες θα μπορούν να προχωρήσουν σε ανάληψή τους από την πρώτη κιόλας στιγμή.

H Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και ανακοινώνει συνεχώς προσφορές** για τα προκριματικά του Champions League αλλά και του Europa League, για παράδειγμα ο αγώνας Νις-Άγιαξ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία