Οι αγώνες του Europa League με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στους αγώνες του Europa league, ειδικά για τους παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και προτιμούν τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, οι δύο αποψινοί αγώνες της διοργάνωσης δε θα μπορούσαν παρά να μονοπωλούν και το πρόγραμμα προσφορών σε πολλές εταιρίες στοιχημάτων. Μια τέτοια εταιρία είναι ο Stoiximan, όπου τα στοιχήματα στους δύο αποψινούς αγώνες του Europa League υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan, άλλωστε, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα σε δύο αγώνες απόψε: αυτόν ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ και αυτόν ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Σεβίλλη. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν μηδενική προμήθεια (γνωστή ως γκανιότα) από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σε επιλεγμένα σημεία των δύο αγώνων και πως έχουν ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις – από τη στιγμή, άλλωστε, που η γκανιότα απουσιάζει, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δε μειώθηκαν ποτέ.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της Βιγιαρεάλ με τη Λίβερπουλ θα δουν τις εξής αποδόσεις: 2.58 για νίκη της Βιγιαρεάλ, 3.35 για ισοπαλία και 3.15 για νίκη της Λίβερπουλ. Αντίστοιχα, όσοι στοιχηματίσουν στην ίδια αγορά στον αγώνα της Σαχτάρ με τη Σεβίλλη θα δουν τις εξής αποδόσεις: 2.62 για νίκη της Σαχτάρ, 3.46 για ισοπαλία και 3.00 για νίκη της Σεβίλλης.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί πάνω από τα κανονικά επίπεδα και βρίσκονται, μάλιστα, υψηλότερα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Οι περισσότερες ιστοσελίδες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στους δύο αγώνες.

 

Και οι δύο αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά του Stoiximan, τέλος, ξεκινούν στις 22:05. Κάθε παίχτης που επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά της 0% γκανιότας, λοιπόν, θα πρέπει να τοποθετήσει τα στοιχήματά του πριν την έναρξη κάθε αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που θα επιλέξει, προκειμένου να εισπράξει τα αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία