Εσπανιόλ-Βαγιεκάνο με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Championsbet προσφέρει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, ανανεώνοντας την καθημερινή προσφορά της μηδενικής γκανιότας, η οποία σήμερα αφορά στον αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Βεγιεκάνο. Ο εν λόγω αγώνας δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Από τη στιγμή, άλλωστε, που οι υπεύθυνοι δε διατηρούν την καθιερωμένη προμήθεια στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν όπως συνήθως και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό, βέβαια, σημαίνει και περισσότερα κέρδη για όσους παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και, σε αντίθεση με άλλες προσφορές του διαδικτύου, θα λάβουν τα επιπλέον κέρδη με τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους.

 

Όσοι, λοιπόν, αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού ισπανικού ντέρμπι μέσω της Championsbet θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 2.04 για νίκη της Εσπανιόλ, 3.75 για ισοπαλία και 3.95 για νίκη της Βαγιεκάνο. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, είναι άκρως ανταγωνιστικές, ειδικά σε σχέση με αυτές που έχουν ανακοινώσει άλλες εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Όσοι παίχτες, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Championsbet και τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε, θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Βαγιεκάνο και την αγορά του 1Χ2, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:30 που ξεκινά ο αγώνας. Οι αυξημένες αποδόσεις, άλλωστε, ισχύουν μόνον για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και δεν πρόκειται να μεταφερθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία