Λίβερπουλ-Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η εταιρία στοιχημάτων Championsbet δίνει απόψε στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, σε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιρικούς αγώνες του προγράμματος – αυτόν ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ντόρτμουντ, ο οποίος διεξάγεται στις 22:05, στο πλαίσιο του Europa League. Πρόκειται για έναν αγώνα που παρουσίαζε ούτως ή άλλως στοιχηματικό ενδιαφέρον, πολύ πριν η Championsbet αποφασίσει να αυξήσει κάποιες από τις αποδόσεις στα στοιχήματα που μπορούν να τοποθετήσουν τα μέλη της.

 

Με την αύξηση επιλεγμένων αποδόσεων, λοιπόν, τα μέλη της Championsbet έχουν έναν ακόμη λόγο, προκειμένου να στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα. Μπορούν, άλλωστε, να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Η απουσία της γκανιότας στον συγκεκριμένο αγώνα έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αυτό σημαίνει πως οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις και πως μπορούν να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, όχι με τη μορφή μπόνους, αλλά με τη μορφή μετρητών.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Europa League έχουν ως εξής: 2.98 για νίκη της Λίβερπουλ, 3.64 για ισοπαλία και 2.52 για νίκη της Ντόρτμουντ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις προέκυψαν, χάρη στην απουσία της γκανιότας και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες από τις ιστοσελίδες του ανταγωνισμού.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά δεν ξεχωρίζει μόνον επειδή υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αλλά και επειδή ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Ουσιαστικά, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, είναι να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Δεν είναι αναγκασμένοι ούτε να στοιχηματίσουν κάποιο ελάχιστο ποσό ούτε να τζιράρουν την αξία των κερδών που θα προκύψουν.

 

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από στοίχημα προσφέρει στα μέλη της και παιχνίδια στο online καζίνο που διαθέτει.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία