Αυξημένες αποδόσεις στο Μπάμπεργκ-Μπασκόνια από τη Novibet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα δεν ξεχωρίζει λόγω των αναμετρήσεων στο ποδόσφαιρο, αλλά λόγω αυτών στο μπάσκετ. Το ενδιαφέρον των παιχτών και των ιστοσελίδων του στοιχήματος μεταφέρεται απόψε από το γρασίδι στα παρκέ, με τους αγώνες της Euroleague να υπόσχονται μια γεμάτη βραδιά και, φυσικά, την ευκαιρία διεκδίκησης κερδών σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτούς.

Ένας από τους σημερινούς αγώνες της Euroleague είναι και αυτός ανάμεσα σε Μπάμπεργκ και Μπασκόνια, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 21:00 και παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον. Το ενδιαφέρον αυτό έρχεται να ενισχυθεί από τη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, η οποία ανακοίνωσε κάποιες αυξημένες αποδόσεις.

 

Νικητής αγώνα με αυξημένες αποδόσεις

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε δύο αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αποψινού αγώνα της Euroleague. Έτσι, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε ένα από τα δύο σημεία της αγοράς θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να υποστούν εξίσου αυξημένο ρίσκο.

Τα επιπλέον κέρδη που υπόσχεται η Novibet σε όσους στοιχηματίσουν σήμερα στο Μπάμπεργκ-Μπασκόνια οφείλονται στις εξής δύο αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του νικητή: 2.25 για νίκη της Μπάμπεργκ και 1.78 για νίκη της Μπασκόνια. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από τις αντίστοιχες των εταιριών του ανταγωνισμού, χάρη σε μια βασική λεπτομέρεια: σε αντίθεση με τις άλλες στοιχηματικές εταιρίες, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα.

 

Ο ρόλος της 0% γκανιότας*

Η γκανιότα* είναι η προμήθεια εκείνη που διατηρεί κάθε bookmaker σε κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Εφόσον, όμως, η Novibet έχει ανακοινώσει 0% γκανιότα* στο Μπάμπεργκ-Μπασκόνια, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη στη φύση της προσφοράς**, μάλιστα, τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά** της Novibet, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας στο Μπάμπεργκ-Μπασκόνια. Ωστόσο, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του νικητή αγώνα και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξή του, στις 21:00. Τέλος, για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης.

Για την παραπάνω προσφορά** ισχύουν οι σχετικοί όροι και οι προϋποθέσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία