Ρωσία-Ουαλία με 0% γκανιότα* στη Novibet

Οι αγώνες του EURO στη Γαλλία συνεχίζονται και μαζί τους συνεχίζονται οι προσφορές** που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρίες. Οι συγκεκριμένες προσφορές** συνήθως υπόσχονται αύξηση των κερδών που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίζουν στους αγώνες του EURO, μέσω μπόνους ή δωρεάν στοιχημάτων.

 

Όλες αυτές οι προσφορές**, όμως, συνήθως έχουν αρκετές απαιτήσεις από τους παίχτες, ζητώντας τους είτε να τοποθετήσουν ένα ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού είτε να τζιράρουν την αξία των επιπλέον κερδών τους, προκειμένου να τα απελευθερώσουν. Ανάμεσά τους, όμως, βρίσκεται και μια άλλη προσφορά**, η οποία υπόσχεται μετρητά και συνοδεύεται από απλές προϋποθέσεις.

 

Η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, την οποία συναντάμε και σήμερα στη νόμιμη στοιχηματική εταιρία Novibet. Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει για τον αποψινό αγώνα της Ρωσίας με την Ουαλία και υπόσχεται αυξημένα κέρδη στα μέλη της Novibet που θα προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* λειτουργεί ως εξής: οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 αυξάνονται, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια της Novibet που ευθύνεται για μικρή μείωση των αποδόσεων. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα οποιασδήποτε αξίας, στην αγορά του 1Χ2 στο Ρωσία-Ουαλία, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Για να συμμετέχουν, όμως, στην προσφορά**, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:00.

 

Οι αποδόσεις που θα δουν, λοιπόν, στον αποψινό αγώνα του EURO όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 μέσω της Novibet είναι οι εξής: 2.85 για νίκη της Ρωσίας, 3.20 για νίκη της Ουαλίας και 2.90 για νίκη της Ουαλίας. Οι εν λόγω αποδόσεις βρίσκονται, μάλιστα, ανάμεσα στις κορυφαίες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία