Βόλφσμπουργκ – Μάντσεστερ Γ. με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Βόλφσμπουργκ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχονται απόψε στις 21:45 αντιμέτωπες, στο πλαίσιο του Champions League, σε έναν αγώνα που μοιάζει να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ιστοσελίδων του στοιχήματος, όσον αφορά στο πρόγραμμα προσφορών τους. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ο συγκεκριμένος αγώνας δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το σχετικό πρόγραμμα του Stoiximan, ο οποίος επιτρέπει στα μέλη του να στοιχηματίσουν σε αυτόν με αυξημένες αποδόσεις.

 

Η ιστοσελίδα του στοιχήματος Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα από τον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Η αύξηση αυτή οφείλεται στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί από κάθε στοίχημα ο Stoiximan. Εφόσον απουσιάζει η γκανιότα, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ και οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να δουν το ρίσκο να αυξάνεται παράλληλα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στον αποψινό αγώνα του Champions League: 2.38 για νίκη της Βόλφσμπουργκ, 3.52 για ισοπαλία και 3.35 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά του Stoiximan, είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον η πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα είναι σωστή, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, σύμφωνα με τις αυξημένες αποδόσεις.

 

Τα κέρδη αυτά θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους, όπως συμβαίνει σε άλλου τύπου προσφορές. Η 0% γκανιότα, άλλωστε, ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, χάρη στο γεγονός ότι δε ζητά επιπλέον ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα, το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού κτλ..

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία