Χιρόνα-Χετάφε με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Μια νέα προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet υπόσχεται σήμερα να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά με αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει σήμερα για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Χιρόνα και Χετάφε.

Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις που θα δουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Με άλλα λόγια, όσοι τις εκμεταλλευτούν και εξασφαλίσουν κέρδη, θα δουν μεγαλύτερα ποσά από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο τους να μεταφέρονται στον λογαριασμό τους.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Χιρόνα και Χετάφε. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και έπειτα να περιμένουν να διευθετηθούν. Αν τελικά έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Πρόκειται για μια προσφορά** που υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αλλά ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα και αυτό είναι το βασικότερο πλεονέκτημά της. Ακόμη και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, άλλωστε, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή. Άλλωστε, ολόκληρη η προσφορά** βασίζεται στις τρεις αυξημένες αποδόσεις και στα κέρδη που μπορούν να αποφέρουν και όχι σε κάποιο πριμ.

Οι τρεις αυτές αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.99 για νίκη της Χιρόνα, 3.10 για ισοπαλία και 2.89 για νίκη της Χετάφε. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Χιρόνα-Χετάφε.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία