Φλουμινένσε-Φλαμένγκο με 0% γκανιότα στην Championsbet

Αν και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου ψάχνουν με το… δίκανο σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου, ώστε να στοιχηματίσουν και διεκδικήσουν κέρδη, το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα περιλαμβάνει κάποιους ενδιαφέροντες αγώνες στο σημερινό πρόγραμμά του. Ανάμεσα σε αυτούς, μάλιστα, ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα σε Φλουμινένσε και Φλαμένγκο, κυρίως επειδή αποτελεί αντικείμενο προσφορών από κάποιες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, είναι διαθέσιμος με 0% γκανιότα απόψε στην νόμιμη στοιχηματική εταιρία Championsbet, με αποτέλεσμα να υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Το γεγονός ότι η γκανιότα απουσιάζει σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δε μειώθηκαν, για χάρη της προμήθειας που διατηρεί ο bookmaker, και πως συνεχίζουν να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν την προσφορά θα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αντιμετωπίζοντας το ίδιο ρίσκο.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, όμως, ισχύει αποκλειστικά για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 03:00 τα ξημερώματα. Και, φυσικά, τα αυξημένα κέρδη θα δικαιούνται μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Φλουμινένσε-Φλαμένγκο.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, πριν την έναρξή του, θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 3.32 για νίκη της Φλουμινένσε, 3.39 για ισοπαλία και 2.40 για νίκη της Φλαμένγκο. Πρόκειται για αυξημένες αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και τις περισσότερες από τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι ανταγωνιστικές ιστοσελίδες του στοιχήματος – ειδικά όσες διατηρούν κανονικά γκανιότα.

 

Όσον αφορά στα ανταλλάγματα που ζητά από τους παίχτες η προσφορά, αυτά είναι ελάχιστα. Ακόμη και τα κέρδη που θα εισπράξουν οι νικητές θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία