Λιμόζ-Παρί με 0% γκανιότα* στη Novibet

H νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet βρίσκει σήμερα την ευκαιρία να στρέψει το βλέμμα της στο γαλλικό μπάσκετ, προκειμένου να ενεργοποιήσει τη νέα προσφορά** της, και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα στον αγώνα που κυριαρχεί στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Ο αγώνας αυτός πραγματοποιείται στο πλαίσιο της κατηγορίας Pro A και φέρνει αντιμέτωπες τη Λιμόζ με την Παρί Λεβαλουά.

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, μάλιστα, ο ίδιος αγώνας υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το νικητή.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Λιμόζ και Παρί. Χάρη στην προσφορά**, άλλωστε, εξαλείφεται η γκανιότα*, η προμήθεια που ευθύνεται για τη μείωση των αποδόσεων σε κάθε σημείο. Η γκανιότα* χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσουν κέρδη οι bookmakers, αλλά από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το νικητή του αγώνα.

 

Αποδόσεις πάνω από το μέσο όρο

Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα*, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην επιλεγμένη αγορά του Λιμόζ-Παρί έχουν αυξηθεί. Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, κυμαίνονται πλέον στα εξής επίπεδα: 1.64 για νίκη της Λιμόζ και 2.52 για νίκη της Παρί Λεβαλουά.

Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο της αγοράς, καθώς οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες δικές τους.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Για να μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:30, ώρα έναρξης του αγώνα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του νικητή και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Η αγορά που συμμετέχει στην προσφορά**, τέλος, αφορά στο νικητή του αγώνα, ακόμη και σε περίπτωση παράτασης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία