Διπλή ευκαιρία για αυξημένα κέρδη στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Και σήμερα, η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι πλούσια και δε θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι διαφορετικό και στον τομέα των προσφορών στις στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες έχουν ανακοινώσει άφθονες προσφορές που ενισχύουν την αξία των στοιχημάτων και σε κάποιες περιπτώσεις υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν.

Σε τέτοιες προσφορές είναι συνηθισμένα τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν σήμερα δύο τέτοιες προσφορές. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει ότι διατηρούν 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη τους στην αγορά του 1Χ2 δύο επιλεγμένων σημερινών αγώνων ποδοσφαίρου.

 

Οι αγώνες που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στην Goalbet

Η Goalbet ανακοίνωσε ότι διατηρεί σήμερα 0% γκανιότα σε δύο αγώνες. Ο πρώτος είναι αυτός που διεξάγεται ανάμεσα σε Ίντερ και Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A, και ο δεύτερος αυτός που διεξάγεται ανάμεσα σε Βέρντερ Βρέμης και Χέρτα, στο πλαίσιο της γερμανικής Bundesliga. Και στους δύο αγώνες, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι παίχτες, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 σε έναν από τους αγώνες (ή και στους δύο) και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Goalbet στην αγορά του 1Χ2 στους δύο επιλεγμένους αγώνες έχουν αυξηθεί και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: στον πρώτο, η νίκη της Ίντερ συνοδεύεται από απόδοση 1.70, η ισοπαλία από 4.02 και η νίκη της Φιορεντίνα από 6.03, ενώ στον δεύτερο, η νίκη της Βέρντερ από απόδοση 2.14, η ισοπαλία από 3.61 και η νίκη της Χέρτα από 3.86.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία