Δωρεάν στοίχημα στο Champions League από την Intertops μέσω παρολί

Οι αγώνες του Champions League επανέρχονται την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου και τα μέλη της Intertops θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Οι ίδιοι παίχτες θα έχουν, μάλιστα, την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια από τις προσφορές της ιστοσελίδας στοιχημάτων και να διεκδικήσουν ένα δωρεάν στοίχημα.

 

Πρόκειται για μια προσφορά που ίσχυε και πριν τη διακοπή της διοργάνωσης και επιστρέφει μαζί της, υποσχόμενη ένα δωρεάν στοίχημα σε όσους τοποθετήσουν ένα παρολί στους επιλεγμένους αγώνες των επόμενων ημερών.

 

Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τριών σημείων στους εξής αγώνες του Champions League: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα (14 Φεβρουαρίου), Μπάγερν – Άρσεναλ (15 Φεβρουαρίου) και Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης (21 Φεβρουαρίου). Το παρολί θα πρέπει να αποτελείται από τρία σημεία, ένα για κάθε αγώνα, και να περιέχει στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να έχει αξία 6.50 ευρώ και άνω. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία ούτε το ύψος των αποδόσεων ούτε το αν θα κερδίσει ή χάσει.

 

Ήδη από τη στιγμή που θα το τοποθετήσουν, άλλωστε, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν το δωρεάν στοίχημα, το οποίο θα έχει αξία ίση με το 50% της αξίας του παρολί. Για να μεταφερθεί το στοίχημα στον λογαριασμό τους, θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο bet@intertops.eu, αναγράφοντας τον κωδικό CL3PARLAY και τον κωδικό του παρολί που τοποθέτησαν. Με αυτόν τον τρόπο, το δωρεάν στοίχημα θα μεταφερθεί στον λογαριασμό τους, πριν καν διευθετηθεί το παρολί.

 

H Intertops είναι από τις παλαιότερες στοιχηματικές εταιρίες του χώρου και προσφέρει στα μέλη της στοίχημα σε 15 αθλήματα, ειδικά στοιχήματα αλλά και παιχνίδια όπως καζίνο και πόκερ.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία