Ανταμοιβή στους αγώνες της ημέρας από τη στοιχηματική εταιρεία Mybet

Τις ημέρες εορτασμού του Πάσχα, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet ανακοίνωσε μία νέα προσφορά ή οποία λήγει σήμερα και ανταμείβει τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και θα επιλέξουν συγκεκριμένους αγώνες. Αναλυτικότερα, η Mybet έχει επιλέξει και σήμερα τρεις αγώνες ποδοσφαίρου, από διαφορετικές διοργανώσεις της Ευρώπης και υπόσχεται να ανταμείψει όσους στοιχηματίσουν τουλάχιστον σε έναν από αυτούς και καλύψουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι αγώνες της ημέρας

Μπορεί το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα να μην είναι ιδιαίτερα πλούσιο, αλλά δεν απουσιάζουν οι ευκαιρίες στοιχηματισμού. Και, χάρη στην προσφορά της Mybet, οι ευκαιρίες αυτές έχουν γίνει ακόμη πιο συμφέρουσες!

Αναλυτικότερα, οι τρεις σημερινοί αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά της Mybet είναι οι εξής: αυτός ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Άρσεναλ, για την αγγλική Premier League, αυτός ανάμεσα σε Μπίλεφελντ και Στουτγκάρδη, για τη Β’ Κατηγορία Γερμανίας, και αυτός ανάμεσα σε Ντεπορτίβο Αλαβές και Βιγιαρεάλ, για την ισπανική Primera Division.

Και οι τρεις αγώνες υπόσχονται κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στις εξελίξεις τους, αλλά υπόσχονται παράλληλα και μια ανταμοιβή σε όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς

Για να δικαιούνται, λοιπόν, την ανταμοιβή τους, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά και να στοιχηματίσουν σε έναν από τους παραπάνω επιλεγμένους αγώνες. Τα στοιχήματά τους μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά και να τοποθετηθούν είτε πριν την έναρξη των επιλεγμένων αγώνων είτε κατά τη διάρκειά τους. Θα πρέπει, όμως, να έχουν αξία 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, θα πρέπει να αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη και να κερδίσουν.

Με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη της Mybet δε θα εξασφαλίσουν μόνο τα κέρδη που δικαιούνται, αλλά και την ανταμοιβή της προσφοράς: την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς να ρισκάρουν τα χρήματα από τον λογαριασμό τους, αξίας ίσης με το ποσό που στοιχημάτισαν. Και, εφόσον το νέο στοίχημα κερδίσει, θα έχουν εξασφαλίσει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η Mybet είναι από τις καινούριες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου καθώς ιδρύθηκε το 2009 και προσφέρει μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία