Στοιχήματα με ανταμοιβές στην Bundesliga για τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet

Κάθε παίχτης υπολογίζει μια σειρά από παραμέτρους, πριν τοποθετήσει ένα στοίχημα. Για παράδειγμα, θα πρέπει να υπολογίσει τις πιθανότητες επαλήθευσης και την αξία του κάθε σημείου. Επιπλέον, θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι το αντάλλαγμα που διεκδικεί δικαιολογεί το ύψος του ρίσκου που παίρνει. Συνήθως, βέβαια, το αντάλλαγμα είναι τα κέρδη που δικαιούται, αλλά χάρη σε κάποιες προσφορές μπορεί κατά καιρούς να διεκδικεί πολλά περισσότερα.

Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση είναι και η σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες, όχι μόνο με τα κέρδη που δικαιούνται, αλλά και με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο – είτε κερδίσουν είτε χάσουν! Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Ενισχυμένη αξία στοιχηματισμού στην Bundesliga

Αυτό που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της Mybet,η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας είναι να ανταμείψει όσους στοιχηματίσουν στην Bundesliga με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Oι αγώνες της επόμενης αγωνιστικής της διοργάνωσης, όμως, ξεκινούν αύριο και η προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν σήμερα τα στοιχήματά τους.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να εγγραφούν σήμερα στην προσφορά, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα, και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο ίδιο διάστημα. Τα στοιχήματα που θα τους αποφέρουν την ανταμοιβή θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 50 ευρώ και να αφορούν σε αγώνες της Bundesliga και σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

Από εκεί και πέρα, τα στοιχήματα μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα της διοργάνωσης και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Επιπλέον, δεν έχει σημασία αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν, αφού θα αποφέρουν την ανταμοιβή ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Η ανταμοιβή όσων καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς είναι ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα παραμείνει ενεργό για τις επόμενες τρεις ημέρες. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 20% των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο πλαίσιο της προσφοράς, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Και θα μπορεί να τους αποφέρει επιπλέον κέρδη, χωρίς να τους ζητήσει να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία