Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο Europa League από τη Mybet

H στοιχηματική εταιρεία Mybet ανακοίνωσε και σήμερα την έναρξη της προσφοράς της με το όνομα Happy Hour και δίνει σε όσα μέλη της στοιχηματίζουν στους προκριματικούς αγώνες του Europa League την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερα χρήματα από τον λογαριασμό τους. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται ουσιαστικά μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες της προκριματικής φάσης του Europa League.

 

Happy Hour στα προκριματικά του Europa League

Αναλυτικότερα, η προσφορά υπόσχεται το εξής: θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες των προκριματικών του Europa League με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει η στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet και να αποφέρει κέρδη χωρίς ρίσκο.

Η αξία του στοιχήματος χωρίς ρίσκο θα αγγίζει το 20% του ποσού (έως ένα όριο) που θα στοιχηματίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά, ενώ θα ισχύει για τρεις ημέρες.

 

Διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Το πρώτο πράγμα που έχουν να κάνουν όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet είναι να εγγραφούν σε αυτή. Έπειτα, έχουν διορία έως τις 00:59 απόψε, προκειμένου να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι μονά ή παρολί, να έχουν αξία τουλάχιστον 50 ευρώ και να αφορούν αποκλειστικά στους σημερινούς προκριματικούς αγώνες του Europa League. Από εκεί και πέρα, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί να συνοδεύονται από ελάχιστες αποδόσεις 1.70, ενώ δεν έχει σημασία ούτε το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους, και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη.

Και χτες η Mybet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, χτες ανακοίνωσε δωρεάν στοίχημα στα μέλη της στους προκριματικούς αγώνες για το Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία