Δωρεάν στοιχήματα στο Αγγλία-Ουαλία από την Paddy Power

Η Αγγλία αντιμετωπίζει σήμερα την Ουαλία, σε έναν αγώνα που μπορεί να αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν. Άλλωστε, οι ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών είναι αρκετές και σε αυτές έρχεται να προστεθεί και η προσφορά που επιφυλάσσει για τα μέλη της η ιστοσελίδα στοιχημάτων Paddy Power.

 

Η σημερινή προσφορά της Paddy Power χαρίζει στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα ένα ή περισσότερα δωρεάν στοιχήματα των 5 ευρώ, ανάλογα και με τις εξελίξεις του αγώνα. Και, χάρη σε αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα αυτά θα τα κερδίζουν οι παίχτες, κάθε φορά που μία από τις ομάδες του αγώνα πετυχαίνει ένα γκολ. Αν, για παράδειγμα, η Αγγλία πετύχει δύο γκολ, οι παίχτες θα κερδίσουν δύο δωρεάν στοιχήματα των 5 ευρώ.

 

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, όμως, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν ένα στοίχημα αξίας 20 ευρώ στο Αγγλία-Ουαλία. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό και να τοποθετηθεί στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Επίσης, θα πρέπει να προβλέπει νίκη της μίας από τις δύο ομάδες (ή της Αγγλίας ή της Ουαλίας). Ένα τέτοιο στοίχημα θα αποφέρει τα δωρεάν στοιχήματα, κάθε φορά που η ομάδα που έχει επιλέξει ο παίχτης πετυχαίνει ένα γκολ. Μια τελευταία προϋπόθεση, μάλιστα, εξαιρεί τα στοιχήματα που κλείνουν πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα, τέλος, θα εμφανιστούν στους λογαριασμούς των παιχτών περίπου 10 λεπτά μετά τη λήξη του Αγγλία-Ουαλία και θα είναι διαθέσιμα για 48 ώρες, προκειμένου να τοποθετηθούν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τα δωρεάν στοιχήματα της Paddy Power μπορούν να κερδίσουν και οι Έλληνες παίκτες καθώς η εταιρία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία