To καλύτερο ξεκίνημα της εβδομάδας στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Η εβδομάδα που διανύουμε ξεκινά με κάποιους… σκόρπιους αγώνες ποδοσφαίρου που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον, αλλά και με μια προσφορά που υπόσχεται στα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Mybet το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα, μέσω της δυνατότητας να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο σε έναν από τους επερχόμενους αγώνες.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία υπόσχεται να ανταμείψει όσους στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο και εκμεταλλευτούν την προσφορά της, μέσω της ευκαιρίας τοποθέτησης ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο στο ποδόσφαιρο

Η σημερινή προσφορά της Mybet τιτλοφορείται Manic Monday και υπόσχεται μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού σε όσους τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα στοιχήματα. Χάρη σε αυτή την ευκαιρία, όσοι στοιχηματίσουν σήμερα θα μπορούν να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός της επιλογής τους, τις επόμενες τρεις ημέρες.

Χάρη σε αυτό το στοίχημα, λοιπόν, θα διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο και θα μπορέσουν να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς να διακινδυνέψουν να χάσουν δικά τους χρήματα.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Mybet δεν έχουν παρά να εγγραφούν και να τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 30 ευρώ στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιονδήποτε σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου και σε οποιαδήποτε αγορά. Ωστόσο, κάθε σημείο θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 3.00 και άνω.

Βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά και να κερδίσουν. Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα αποκτήσουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, αξίας ίσης με το 1/3 της αξίας των στοιχημάτων που τοποθέτησαν, και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Μέσα σε αυτούς τους παίχτες μπορεί να είναι και οι Έλληνες καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Mybet προσφέρει δωρεάν στοιχήματα στα μέλη της πριν λίγες μέρες ενεργοποίησε ξανά αυτήν την προσφορά για τους αγώνες της Premier League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία