Έξι προσφορές για τον τελικό του Champions League από τον Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan προετοιμάζεται για τον κορυφαίο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό αγώνα της χρονιάς, τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα (στις 6 Ιουνίου) και οι υπεύθυνοι δεν αρκέστηκαν μόνο στο να συμπεριλάβουν δεκάδες στοιχηματικές αγορές που επιτρέπουν τη διεκδίκηση κερδών, πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ανακοίνωσαν και μια σειρά προσφορών.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan δίνει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν στο Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα, είτε εκμεταλλευόμενοι τις αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία είτε συμμετέχοντας σε δύο διαγωνισμούς, με χρηματικά έπαθλα 1.000 ευρώ. Παράλληλα, χαρίζει κι ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 25 ευρώ, προσφέροντας την ευκαιρία στοιχηματισμού χωρίς ρίσκο.

 

Στον τομέα των αποδόσεων, πρώτα, ο Stoiximan έχει ξεπεράσει τον εαυτό του για τον φετινό τελικό του Champions League. Πρώτα απ’ όλα, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Επιπλέον, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του σκόρερ και προβλέψουν πως θα σκοράρει είτε ο Λιονέλ Μέσι είτε ο Κάρλος Τέβες θα δουν τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και στα δύο σημεία.

 

Όσοι, από την άλλη, τοποθετήσουν ένα στοίχημα, αξίας 1 ευρώ και άνω, σε απόδοση τουλάχιστον 1.70, θα μπορούν να συμμετέχουν και στον διαγωνισμό Betting Jackpot. Ο διαγωνισμός αυτός καλεί τους παίχτες να απαντήσουν σε τρεις ερωτήσεις και τους επιτρέπει να μοιραστούν το ποσό των 1.000 ευρώ.

 

1.000 ευρώ μπορούν να διεκδικήσουν και στον διαγωνισμό #PsemaTelikou, ο οποίος διεξάγεται στο Twitter του Stoiximan. Σε αυτόν, οι παίχτες καλούνται να αναφέρουν ένα ψέμα, προκειμένου να γλιτώσουν την έξοδο με την κοπέλα ή τη γυναίκα τους και να καθίσουν σπίτι για να δουν τον τελικό με τους φίλους τους. Όσοι κάνουν tweet με το συγκεκριμένο θέμα θα συμμετέχουν στην κλήρωση με έπαθλο 1.000 ευρώ.

 

Τέλος, όσοι τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα τουλάχιστον 25 ευρώ πριν τον αγώνα (σε απόδοση τουλάχιστον 1.50) και ένα κατά τη διάρκειά του, θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας έως και 25 ευρώ, αν το live στοίχημά τους χάσει.

 

Χάρη σε όλες τις παραπάνω προσφορές, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, κέρδη αυξημένα και κέρδη που μπορεί να φτάνουν και τα 1.000 ευρώ!

Απ'τις καλύτερες προσφορές που μπορεί να συναντήσει κανείς στις εταιρίες στοιχημάτων!



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία