Ανταμείβει τα στοιχήματα στα virtual sports η εταιρία στοιχήματος Novibet

Η εταιρία στοιχήματος Novibet υποδέχεται και σήμερα τα μέλη της στην πλατφόρμα των εικονικών αθλημάτων και τους δίνει την ευκαιρία να τοποθετήσουν δεκάδες στοιχήματα σε διαφορετικά αθλήματα, αλλά και να διεκδικήσουν παράλληλα κέρδη και ανταμοιβές, μέσω της νέας της κανοράς. Μέσω της προσφοράς** αυτής, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα virtual sports θα εισπράξουν και μια ανταμοιβή, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν!

Η προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet ισχύει μόνο για σήμερα, αλλά περιλαμβάνει τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν σε όλα τα εικονικά αθλήματα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα της: το ποδόσφαιρο, το τένις, τις ιπποδρομίες και το μπάσκετ.

 

Στοιχήματα με ανταμοιβές στα εικονικά αθλήματα

Για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τις ανταμοιβές που μοιράζει σήμερα η Novibet, τα μέλη της θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά** και να ξεκινήσουν να τοποθετούν τα κατάλληλα στοιχήματα στα εικονικά αθλήματα. Τα στοιχήματά τους, όμως, θα πρέπει να καλύπτουν ορισμένες προϋποθέσεις, οι οποίες αφορούν στη συνολική αξία τους, αλλά και στην απόδοση που θα πρέπει να τα συνοδεύει. Εκτός αυτού, πάντως, δεν έχει σημασία αν θα είναι μονά ή παρολί, ενώ δεν έχει σημασία ούτε και το αν θα είναι κερδισμένα ή χαμένα. Σε κάθε περίπτωση, θα αποφέρουν στους παίχτες την ανταμοιβή της προσφοράς**.

 

Οι ανταμοιβές που μοιράζει η Novibet

Στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς** της, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet μοιράζει τρία διαφορετικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις. Το ποιο στοίχημα χωρίς ρίσκο θα κερδίσει κάθε παίχτης εξαρτάται από την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσει στα εικονικά αθλήματα. Συγκεκριμένα, ανάλογα με τα στοιχήματα που θα τοποθετήσει, θα μπορέσει να εισπράξει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο μικρής, μεσαίας ή μεγάλης αξίας, και να διεκδικήσει έπειτα εκ νέου κέρδη, χωρίς να ρισκάρει χρήματα από τον λογαριασμό του.

Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να τα διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι των virtual sports μιας και η Novibet που ανακοίνωσε την προσφορά** ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία