Ενισχυμένη αξία στα στοιχήματα από το κινητό στην στοιχηματική εταιρεία Mybet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Mybet έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο από όπου κι αν βρίσκονται, απλά επισκεπτόμενοι τη mobile πλατφόρμα της ιστοσελίδας μέσω του κινητού τους. Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο μέσω τους κινητού τους θα μπορούν να διεκδικήσουν τις επόμενες ημέρες μια γενναιόδωρη ανταμοιβή που μπορεί να αυξήσει το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Αναλυτικότερα, η νέα προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα από το κινητό τους, έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Και η ανταμοιβή τους θα τους βοηθήσει να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο τις επόμενες ημέρες.

 

Στοίχημα χωρίς ρίσκο για τα στοιχήματα από το κινητό

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Mybet υπόσχεται να χαρίσει στα μέλη της ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν για να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν χρήματα από τον λογαριασμό τους. Το στοίχημα που θα κερδίσουν θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός. Επιπλέον, θα έχει αξία ίση με το 10% του ποσού που απαιτείται να στοιχηματίσουν, προκειμένου να το κερδίσουν.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά της Mybet και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, έως τις 17 Σεπτεμβρίου, στις 10:37. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν από το κινητό, αποκλειστικά σε αγώνες ποδοσφαίρου, και να έχουν αξία 100 ευρώ. Επιπλέον, μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα και ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή όχι θα εξασφαλίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η προσφορά. Κερδισμένοι μπορεί να είναι και όσοι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος το επιθυμούν μιας και η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία