Ανταμείβει τα στοιχήματα στο NHL η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet

Πέρα από τους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται αυτές τις ημέρες ανά τον κόσμο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες σε άλλα, λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, όπως το χόκεϊ επί πάγου. Ειδικά οι λάτρεις του αμερικανικού χόκεϊ περίμεναν ανυπόμονα αυτές τις ημέρες, καθώς έχει σημάνει η έναρξη της νέας σεζόν του πρωταθλήματος NHL. Αυτό σημαίνει ότι μερικές από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου επιστρέφουν στον πάγο και ότι πολλοί παίχτες θα τοποθετήσουν στοιχήματα διαφορετικής αξίας στους αγώνες των επόμενων ημερών.

Τα μέλη της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet, μάλιστα, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και μια νέα προσφορά, η οποία υποδέχεται τη νέα σεζόν του NHL με ανταμοιβές για όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Η νέα προσφορά της Mybet

Η νέα προσφορά που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Mybet υπόσχεται να ανταμείψει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του NHL  των επόμενων ημερών. Οι παίχτες αυτοί θα μπορούν έπειτα να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη (ή να ρεφάρουν, αν οι προβλέψεις τους στα αρχικά στοιχήματα διαψεύστηκαν), χωρίς να ρισκάρουν επιπλέον χρήματα από τον λογαριασμό τους.

Το στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα εξασφαλίσουν οι συμμετέχοντες θα έχει συγκεκριμένη αξία (ίση με το 20% των στοιχημάτων που τοποθέτησαν, έως ένα όριο) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Για να συμμετάσχουν στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν σε αυτή, έως τις 8 Οκτωβρίου, στις 01:01 μετά τα μεσάνυχτα. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στη διοργάνωση: μονά ή παρολί συνολικής αξίας 50 ευρώ, σε σημεία με απόδοση 1.70 και άνω. Τα στοιχήματα μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα του NHL και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, ενώ δεν έχει καν σημασία το αν θα χάσουν ή θα κερδίσουν. Μόλις τα τοποθετήσουν, οι παίχτες θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν το στοίχημα και να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Να σας θυμίσουμε ότι μέσα σε αυτούς τους παίχτες μπορεί να είναι και οι Έλληνες καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Η αδυναμία της Mybet στο χόκεϊ επί πάγου δεν κρύβεται καθώς ανακοινώνει πολύ συχνά προσφορές για το εξής άθλημα, με τελευταίο παράδειγμα το δωρεάν στοίχημα στο γερμανικό πρωτάθλημα DEL.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία