Ανταμοιβές για το ντέρμπι του Μάντσεστερ μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet!

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά**, με αφορμή το μεγάλο ποδοσφαιρικό ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα σε Γιουνάιτεντ και Σίτι, και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη με τα στοιχήματά τους, αλλά και μια ανταμοιβή.

Αναλυτικότερα, η Novibet καλεί τα μέλη της να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στον αγώνα και να διεκδικήσουν, παράλληλα με τα πιθανά τους κέρδη, μια ανταμοιβή, η οποία θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έπειτα για τη διεκδίκηση νέων κερδών.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς**

Όσοι ενδιαφέρονται να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet θα πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να περιμένουν να ξεκινήσει ο αγώνας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι και να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στο live.

To στοίχημα αυτό μπορεί να είναι μονό ή παρολί και να αφορά σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω και να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς**, αφού δεν είναι αναγκαίο καν να κερδίσει ή να χάσει το εν λόγω στοίχημα, προκειμένου κάποιος παίχτης να εξασφαλίσει την ανταμοιβή. Ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθεί το στοίχημα, η ανταμοιβή θα είναι δική του.

 

Η ανταμοιβή του ντέρμπι του Μάντσεστερ

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα εξασφαλίσουν αυτόματα μια ανταμοιβή, η οποία θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους εντός 24 ωρών. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο με συγκεκριμένη αξία και θα μπορεί έπειτα να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου οι παίχτες να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

Τέλος να θυμίσουμε πως ο σημερινός επιλεγμένος αγώνας της Novibet για την προσφορά** της 0% γκανιότας* είναι ο επαναληπτικός ημιτελικός του Coppa Italia ανάμεσα σε Μίλαν-Λάτσιο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία