Δωρεάν στοίχημα στο Champions League από την Intertops

Το Champions League επιστρέφει από τις 18 Οκτωβρίου και μαζί του επιστρέφουν και όλες οι σχετικές προσφορές που ανακοινώνουν κατά καιρούς οι εταιρίες στοιχημάτων. Αυτό σημαίνει πως τα μέλη της Intertops μπορούν να εκμεταλλευτούν για μία ακόμη εβδομάδα την προσφορά που τους επιτρέπει να διεκδικήσουν ένα δωρεάν στοίχημα, στοιχηματίζοντας στους αγώνες του Champions League.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα σε όσους τοποθετήσουν ένα απαραίτητο παρολί σε τρεις από τους επόμενους αγώνες του Champions League. Αναλυτικότερα, θα δικαιούνται το δωρεάν στοίχημα όσοι τοποθετήσουν ένα παρολί τριών σημείων στους εξής τρεις αγώνες: Μπάγερν-Αϊτχόφεν, Σέλτικ-Γκλάντμπαχ και Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Σίτι.

 

Οι παίχτες θα πρέπει να συνδυάσουν τα στοιχήματά τους στους παραπάνω αγώνες σε ένα παρολί τριών σημείων, πριν την έναρξή τους. Και τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 κάθε αγώνα. Κάθε παίχτης, λοιπόν, που θα τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί, αξίας 6 ευρώ και άνω, θα δικαιούται το δωρεάν στοίχημα, είτε κερδίσει είτε χάσει.

 

Το δωρεάν στοίχημα, τέλος, θα έχει αξία ίση με το 50% του παρολί που τοποθέτησαν και θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων, μετά από επικοινωνία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Intertops. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο bet@intertops.eu, αναφέροντας τον ειδικό κωδικό CL3PARLAY και αναγράφοντας τις λεπτομέρειες του στοιχήματός τους.

 

Χάρη στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Intertops, λοιπόν, τα στοιχήματα στους αγώνες του Champions League δεν υπόσχονται μόνον μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, αλλά και ένα δωρεάν στοίχημα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να αποφέρει ακόμη περισσότερα κέρδη, αυτή τη φορά χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Και την προηγούμενη αγωνιστική του Champions League η Intertops πρόσφερε δωρεάν στοίχημα σε όσα μέλη της θα στοιχημάτιζαν παρολί.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία