Δωρεάν στοιχήματα στο UFC από την Intertops

Οι προσφορές στα στοιχήματα που τοποθετούνται σε αγώνες του UFC είναι σπάνιες, αλλά η ιστοσελίδα στοιχημάτων Intertops δε θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη μπροστά σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς στην κατηγορία των ΜΜΑ: την αναμέτρηση του Conor McGregor με τον Nate Diaz, η οποία διεξάγεται αυτό το Σάββατο, 5 Μαρτίου.

 

Η Intertops, λοιπόν, ανακοίνωσε μια προσφορά για τον συγκεκριμένο αγώνα, υποσχόμενη τρία δωρεάν στοιχήματα των 50 ευρώ στα μέλη της που θα προβλέψουν σωστά το νικητή. Αναλυτικότερα, πρόκειται για έναν διαγωνισμό που διεξάγεται στο Facebook της Intertops και καλεί τους παίχτες να προβλέψουν το νικητή της αναμέτρησης.

 

Αυτό που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι πρώτα απ’ όλα να κάνουν like στη σελίδα της Intertops στο Facebook. Έπειτα, θα πρέπει να αφήσουν το μήνυμά τους, προβλέποντας το νικητή του αγώνα και αναφέροντας το username τους στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Intertops. Τέλος, θα πρέπει να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους και να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 25 ευρώ, σε αποδόσεις 1.50 και άνω, στην ιστοσελίδα του στοιχήματος.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στον διαγωνισμό θα πρέπει, βέβαια, να ολοκληρωθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Και όσοι παίχτες προβλέψουν σωστά το νικητή (είτε τον Conor McGregor είτε τον Nate Diaz) θα συμμετάσχουν στην κλήρωση της Κυριακής που θα χαρίσει τρία στοιχήματα των 50 ευρώ σε τρεις τυχερούς παίχτες. Τα στοιχήματα αυτά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των νικητών τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και θα μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε άθλημα, επιτρέποντάς τους να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

H Intertops είναι από τις πιο παλιές εταιρίες στοιχημάτων του διαδικτύου και κατά τα λεγόμενά της η πρώτη που δέχτηκε στοίχημα μέσω αυτού.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία